3ds-u-nas-pujde-do-prodeje-25-brezna
Novinka 3DS u nás půjde do prodeje 25. března

3DS u nás půjde do prodeje 25. března

Marek Švrkala

Marek Švrkala

19. 1. 2011 15:35 6
Reklama

Nintendo dnes na tiskové konferenci v Amsterdamu konečně odhalilo datum vydání chystaného handheldu 3DS. Mašinka se do prodeje v obchodech po celé Evropě dostane 25. března, tedy o dva dny dříve než v Severní Americe. Přesná cena zatím nebyla zveřejněna, určit si jí podle slov z konference mají jednotlivé obchody (v USA je doporučená cena 249.99 dolarů). Jako první ji odhalil britský řetězec HMV - 229.99 liber. Cenu v našich korunách tak očekáváme v rozmezí 6 až 7 tisíc. Zájemci si budou moci vybrat ze dvou barevných variant – modré a černé (Aqua Blue a Cosmo Black).

Japonská společnost hodlá výrazně podporovat komunitu kolem handheldu. Příjemnější online hraní zajistí úprava nepopulárních Friend kódů. U Nintenda 3DS bude stačit Friend Code zadat pouze jednou při jeho registraci, při dalším hraní už to nutné nebude. Vedle komunitních funkcí, sdílení některých dat mezi uživateli a různých 3D videí (Nintendo spolupracuje například s Eurosportem, Sky TV nebo Aardman Animations) byla v Amsterdamu představena také řada her. Do začátku června tohoto roku, kdy proběhne E3, se má na trh dostat více než 30 titulů. Přímo od Nintenda se můžeme těšit na Pilotwings Resort, Nintendogs + Cats, Steel Diver, The Legend of Zelda: Ocarina of Time 3D, Star Fox 64 3D, Kid Icarus: Uprising a nové díly v sériích Mario Kart, Animal Crossing a Paper Mario.

Různé third party společnosti ohlásily Super Street Fighter IV 3D, Resident Evil: The Mercenaries 3D, The Sims 3, Madden NFL Football, PES 2011 3D, LEGO Star Wars III The Clone Wars, Ridge Racer 3D, Super Monkey Ball 3D, Crush 3D, Thor : God of Thunder, Puzzle Bobble Universe, Samurai Warriors: Chronicles, Dead or Alive Dimensions, Tom Clancy's Ghost Recon Shadow Wars, Tom Clancy's Splinter Cell 3D, Rayman 3D, Asphalt 3D, Combat of Giants Dinosaurs 3D, James Noir's Hollywood Crimes, Driver Renegade a Rabbids 3D. U některých z jmenovaných titulů se objevily nové obrázky a videa, sledujte naši Hrej TV a novinkový servis pro další informace.

3DS u nás půjde do prodeje 25. března
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama