reziser-del-toro-pripravuje-insane
Novinka Režisér Del Toro připravuje inSANE

Režisér Del Toro připravuje inSANE

Marek Švrkala

Marek Švrkala

13. 12. 2010 19:07 2
Reklama

O spolupráci hollywoodského režiséra Guillerma del Tora se společností THQ se mluví už dost dlouho. Celá záležitost ale dostala konkrétní podobu až po včerejším vyhlašování videoherních cen Spike TV. Del Toro (např. Hellboy, Faunův labyrint) zde oznámil, že bude dohlížet na vývoj videoherní série inSANE, jejíž první díl vyjde v roce 2013 pro PC, Xbox 360 a PlayStation 3.

„Touto novou videoherní sérii chci hráče přenést na místo, jaké ještě neviděli. Každá akce vzbudí pochybnosti o morálce a prověří hráčův smysl pro realitu,“ uvedl del Toro, velký fanoušek videoher. Bohužel příliš jasnějších informací o herní náplni projektu nemáme. Sluší se snad jen připomenout, že tvůrce dříve už dříve prohlásil, že hra bude hororem ve stylu H. P. Lovecrafta. Na další informace si musíme počkat.

Horor už nyní připravuje americké studio Volition Games, známé zejména díky akčním titulům ze sérií Saint's Row nebo Red Faction. Guillermo del Tora už údajně dokončil příběh, jenž má být velmi silný. První trailer inSANE z něj bohužel neodhaluje vůbec nic:

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama