microsoft-odhalil-nove-hry-pro-kinect
Novinka Microsoft odhalil nové hry pro Kinect

Microsoft odhalil nové hry pro Kinect

Marek Švrkala

Marek Švrkala

16. 9. 2010 18:44
Reklama

Microsoft na Tokyo Game Show nezahálel a odhalil hned několik nových titulů pro technologii Kinect. Vedle hororovky Rise of Nightmares od Segy se v příštím roce můžeme těšit na akci Steel Battalion: Heavy Armor, ovládání draka v Project Draco, bitvy v zábavním parku v Codename D a strašení kreslenými postavami v The Haunt. Pojďme si zmíněné tituly exkluzivní pro Xbox 360 v krátkosti představit.

Steel Battalion: Heavy Armor je dalším projektem studia From Software (Armored Core, Demon's Souls). Hráč se ocitne v roce 2082, kdy je svět překvapivě úplně bez počítačů. Vládne poctivé olovo, v bojích jsou používány základní zbraně plné oceli. Vývojáři slibují obrovské tanky, uvidíme tedy, jak zvládnou jejich ovládání pomocí lidského těla. Podívejte se na trailer,

Project Draco je hrou z úplně jiného soudku. Vyvíjí ji Yukio Futatsugi, který pracoval na několik titulech série Panzer Dragoon. Právě jí by se Project Draco mohl podobat. Hráč na zádech svého dráčka prožije pravé akční bitvy ve vzduchu. O draka musí dále pečovat a trénovat jej. Vítaným zpestřením by měl být multiplayer. Nezapomeňte na trailer.

Codename D vyvíjí známý tvůrce Suda 51 a jeho studio Grasshopper Manufacture (např. No More Heroes). Hráče čeká boj na život a na smrt v zábavním parku plném zvláštních stvoření. Nepřátele bude likvidovat pomocí různých efektů, blíže zatím nebyly popsány. Do třetice připojujeme první trailer.

The Haunt připravuje Masaya Matsuura, autor rytmické hry PaRappa The Rapper. Ve first-person pohledu se hráč s baterkou v ruce projde strašidelným domem, kde bude plnit různé puzzle úkoly. Setká se také s komiksově laděnými duchy a objeví hrůzná tajemství domu. I zde přikládáme odkaz na trailer.

Tak se pochlubte. Která nová hra od japonských vývojářů pro Kinect vás zaujala nejvíce?

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama