Zkuste otevřenou betu nového fantasy Warhammeru. K dispozici je i pro konzole a nabízí i cross-play
i Zdroj: Frontier Developments
Novinka Zkuste otevřenou betu nového fantasy Warhammeru. K dispozici je i pro konzole a nabízí i cross-play

Zkuste otevřenou betu nového fantasy Warhammeru. K dispozici je i pro konzole a nabízí i cross-play

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

8. 7. 2023 10:59

Připravovaná real-time strategie Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin se dočkala spuštění první otevřené bety. Beta trvá do 10. července a zahrnuje PC, PS5 a Xbox Series. Hráči si mohou vyzkoušet boje a zapojit se do online zápasů proti ostatním hráčům a také vyzkoušet jejich cross-play variantu mezi konzolemi a PC.

Reklama

  • Studio Frontier Developments odstartovalo první otevřenou betu strategie Warhammer Age of Sigmar: Realms of Ruin 
  • Beta nabízí bitvy 1v1 a do 10. července běží na PC, PS5 a Xbox Series
  • K dispozici je i cross-platform multiplayer

V otevřené betě, která bude koncem léta ještě jednou zopakována, se hráči utkají v majestátních bitvách fantasy univerza Warhammeru. Jako jedna ze dvou dostupných frakcí – Stormcast Eternals a Orruk Kruleboyz – se budou tak snažit převzít kontrolu nad mapou, povolávat nové jednotky, sbírat zdroje a získávat vítězné body, aby nakonec vyhráli.  Tyto bitvy budou přitom sváděné jen jeden na jednoho, a to ať už proti živým hráčům nebo AI botovi, který bude dostupný také.

Základním prvkem těchto svárů bude zejména pro konzolové hráče tzv. ovládací schéma DirectStep. Toto speciálně navržené proto, aby se podpořila dynamičnost hry na ovladači, umožňuje podle autorů vydávat příkazy plynulejším způsobem, kdy lze jednotky snadno šikovat a také vzájemně přepínat.

„Vyzkoušejte novou real-time strategii určenou pro konzole. Inovativní systém ovládání DirectStep umožňuje taktickou bezprostřednost v žáru bitvy, takže můžete rychle procházet své jednotky, plánovat jejich trasy a napadat nepřítele,“ zmiňuje v popisu studio.

Tradičnější ovládání myší a klávesnicí bude k dispozici také (ať už pro PC nebo konzolích), a kromě toho bude k vidění i výtvarné zpracování a animace, které přímo čerpají ze stolního Warhammeru. 

„Veřejná beta dává hráčům možnost seznámit se blíže s prvotřídním výtvarným zpracováním a animacemi od Frontier Developments. Každá jednotka na bojišti čerpá inspiraci ze svých stolních protějšku,“ chlubí se tvůrci.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama