zkuste-demo-strategie-starpoint-gemini
Novinka Zkuste demo strategie Starpoint Gemini

Zkuste demo strategie Starpoint Gemini

Marek Švrkala

Marek Švrkala

23. 3. 2011 20:11
Reklama

Dnešní den přinesl demoverze dvou zajímavých nezávislých titulů. První hra od studia Little Green Men potěší milovníky vesmíru. Starpoint Gemini je již vydané sci-fi taktické RPG, kde ovládáte vesmírnou loď v kampani v rozličných misích ve vesmíru. Bojujete, obchodujete a vyvíjíte různé technologie, přitom samozřejmě v duchu RPG sbíráte zkušenosti a zvyšujete své schopnosti. Demo nabízí úvod hry, tedy tutoriál a první dvě mise v kampani. Můžete se také prolétnout dvojicí herních sektorů a prohlédnout si veškerá pravidla z plné verze. Stahujte zde.

Izometrická akce Dead Meets Lead od indie studia Keldyn Interactive je určena pro milovníky nemrtvých. Hráč se v ní v roli kapitána podívá na dva ostrovy, které v 18. století postihl záhadný mor. Ten přeměnil většinu obyvatel na nechutné zombíky. V roli kapitána, jediného přeživšího námořní katastrofy, se pokusíte duše nebohých lidí osvobodit. K tomu vám vedle modliteb k Bibli může pomoci také sedm různých zbraní a to jak střelných, tak sečných.

Své schopnosti v odstraňování zrůdné havěti jistě dokážete už v demoverzi, která obsahuje jeden speciálně vytvořený level. U močálů se setkáte s neustále útočícími hordami zombíků. Pokud velmi obtížnou misi The Challenge překonáte, můžete své jméno zapsat na speciální webové stránky, kde se zatím nachází pouze několik úspěšných pařanů. Demo stahujte přímo z našeho archivu, plná verze vyjde 3. května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama