Zítra proběhne odhalení gameplaye z Elden Ring
i Zdroj: Hrej.cz
Elden Ring Novinka Zítra proběhne odhalení gameplaye z Elden Ring

Zítra proběhne odhalení gameplaye z Elden Ring

Radek Raudenský

Radek Raudenský

3. 11. 2021 20:00 1

Pokud jste fanoušky Elden Ring, jsou pro vás uplynulé měsíce rozhodně velice zajímavé (a dost možná trochu útrpné). I když studio From Software oznámilo odklad hry, zároveň oficiálně představilo gameplay, navíc se na internet dostaly uniklé záběry z testování. I když jejich kvality byly pochybné a hráči tvrdí, že jde o záběry ze starého buildu, zítra budeme mít jasno – vývojáři totiž ukážou rovnou 15 minut čistého hraní.

Reklama

  • From Software na zítra naplánovalo odhalení 15 minut z Elden Ring
  • Dočkáme se blíže nespecifikovaného gameplaye přímo ze hry

Video má už nastavenou premiéru na YouTube, víme tedy, že vysílání odstartuje zítra ve 14:45. Co přesně můžeme čekat zatím nevíme, dle oficiálního Twitter účtu totiž půjde pouze o „nahlédnutí“ – i když tedy 15 minut dlouhé. Vysílání proběhne i na Twitchi.

Původně jsme se největšího projektu od From Software, na kterém spolupracoval i spisovatel George R.R. Martin, měli dočkat už na konci ledna, kvůli nedostatku času bylo ale vydání posunuto o měsíc, tedy na 25. února. Už za pár dní proběhne první network test, kam se mohli registrovat pouze hráči na konzolích, mohli bychom se tak dočkat alespoň některých svědectví, jak se vlastně Elden Ring hraje.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama