Na internetu se vynořila domnělá ukázka z hraní Elden Ring. Zachycuje rozlehlost otevřeného světa a pohyb postav
i Zdroj: Hrej.cz
Elden Ring Novinka Na internetu se vynořila domnělá ukázka z hraní Elden Ring. Zachycuje rozlehlost otevřeného světa a pohyb postav

Na internetu se vynořila domnělá ukázka z hraní Elden Ring. Zachycuje rozlehlost otevřeného světa a pohyb postav

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

17. 10. 2021 07:25 1

Tři měsíce do lednového data vydání se chystaná novinka FromSoftware (patrně) nabízí očím veřejnosti. Záběr do fantaskního zákulisí Land Between udává rozlehlost i členitost světa Elden Ring. K vidění jsou také základní animace pohybu postav.

Reklama

  • Na internetu se objevuje necelá půlminuta z hraní Elden Ringu
  • Nabízí pohled na svět a základní pohyb hráčského charakteru
  • Hra měla být hrána na Xboxu One

Zástupci videoherního portálu Video Games Chronicle upozorňují, že početná skupina videí obsahující objevivší se ukázku byla již touto dobou stažena z YouTube. Ve smyslu jejich věrohodnosti, stejně jako důvěryhodnosti týchž klipů na Twitteru, lze tudíž usuzovat, že se zřejmě nejedná o podvrh.

Ukázka zachycuje necelou půlminutu záběrů, se zřetelem na poklidnou, nebojovou scénu a pohledem do širých regionů dříve představeného světa. O informaci, že by se nejnovější titul FromSoftware mohl opravdu ukázat bez svolení autorů, krátce pohovořil i Jeff Grubb. Novinář serveru Venture Beat ve své reakci poukázal na stáří prezentovaného buildu, jež nemá zacházet více než několik týdnů do minulosti, a také na platformu, z níž byla hra hrána. 

Dle leakera, jehož zásluhou video uniklo, pochází skupina záběrů z verze pro Xbox One. Grubb nicméně podotýká, že plynulost, s níž je hra prezentována – totiž při více než 30 FPS – odpovídá spíše Xbox Series X. Je pochopitelně ale potřeba přednést fakt, že bez přímého potvrzení od studia FromSoftware nelze o kredibilitě kolujícího klipu s jistotou hovořit.

Obdobně se sluší dodat, že členové světových médií, kteří dostali před řadou měsíců exkluzivní příležitost vidět Elden Ring v akci, vyvrátili, že by klip pocházel z jimi viděného videa.

Elden Ring je svým vydáním momentálně plánován na 21. ledna příštího roku. Hra se objeví ve verzi pro Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a PC.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama