Získejte podpis Romera na Game Access 18
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Získejte podpis Romera na Game Access 18

Získejte podpis Romera na Game Access 18

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

30. 5. 2018 11:15
Reklama

Taková příležitost se naskytne jen jednou za sto let. Potkat se s legendou herního světa a to rovnou v Brně! Lákadel, proč zajít tento víkend na Xzone Live stánek na herním festivalu Game Access '18 Expo je však mnohem více.

Na brněnském výstavišti, v sobotu 2. června, proběhne celkem 5 autogramiád herních vývojářů. John Romero, legendární autor Dooma, vám rád podepíše raritní krabičku prvního Dooma nebo klidně Daikatany. Neméně legendární je už dnes i Dan Vávra, autor Mafie a letošního hitu Kingdom Come: Deliverance. Nezapomeňte si proto přinést obě hry! Na stánku potkáte tvůrce letošního God of War - Natea Stephense, který byl vedoucím grafikem herních lokací. O příběhu Horizon: Zero Dawn si budete moci promluvit přímo s jeho autorem, Benem McCawem. A o geniálních artworcích Zaklínače 3 vám rozhodně rád něco poví jejich autor, Marek Madej.

Den před tím, v pátek 1. června, se na stánku potkáte s Martinem Rotou. Známý Youtuber bude hrát s diváky Detroit: Become Human a rozhodně mu nepůjde o happy end...

Po celou dobu festivalu si můžete zajít do PlayStation 4 herny,  která je součástí Xzone stánku, kde bude čekat řada stojanů s novinkami jako je God of War nebo Detroit. Pokud jste ještě neměli tu čest, tak zde bude k otestování i virtuální realita PS VR.

Na stánku si nenechte ujít ani Herní hrabárnu, kde půjde ulovit spoustu her za krásnou cenu. Některé hry navíc budou za dobrovolný příspěvek, který půjde na místní kočičí útulek. Za krásnou cenu toho na Xzone stánku ale najdete více. Prakticky celý sortiment bude mít akční cenovku oproti běžné nabídce a ušetříte tím spoustu kaček při nákupu merchu.

Získejte podpis Romera na Game Access 18
i Zdroj: Hrej.cz

Když je řeč o merchu, tak rozhodně nesmíme zapomenout na exkluzivní merchandise, který si Xzone připravilo speciálně na festival. Pouze na stánku v Brně najdete speciální plátěnou herní Xzone tašku a luxusní Battle Royale tričko.

Herní festival však není jen o novinkách. Vzhledem k letošním hostům na Game Access konferenci nabídnou stánky i stylové retro hraní. Doom, Dungeon & Dragons, Mafia, Quake, Wolfenstein 3D,... vše poběží na klasických herních konzolích jako Sega Megadrive, Nintendo SNES, Sega Saturn a Playstation. To samozřejmě není vše! V našem retroherním stanu nesmí chybět Duke Nukem, GTA, Mario, Prince of Persia, Quake 3 Arena, Sonic, Unreal Tournament a další pecky. K Doomovi patří síťové hraní snad jako k žádné jiné retro hře. Také jste kdysi pořádali s kamarády Lanky? Proto na vás čeká Deatmatch turnaj o zajímavé ceny.

Cela to prostě zní jako parádní herní víkend. Udělejte si čas a 1. až 3. června se stavte do haly V na BVV - brněnské výstaviště na Game Access '18 Expo

Hrej.cz je mediálním partnerem akce a samozřejmě budeme u toho. Na našich stránkách chystáme exkluzivní obsah, který pochopitelně souvisí s hvězdami, které se na výstaviští objeví, ať už jde o Johna Romera nebo další. Pokud ale považujete za větší hvězdy nás, my se takovému označení nebudeme bránit a v prostorách BVV na nás budete moci narazit. Tak se uvidíme v Brně!

Získejte podpis Romera na Game Access 18
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama