Zelda se bezprostředně před vydáním dočká dalšího vysílání. Hru lze nyní už také začít stahovat
i Zdroj: Nintendo
The Legend of Zelda: Tears of the Kingdom Novinka Zelda se bezprostředně před vydáním dočká dalšího vysílání. Hru lze nyní už také začít stahovat

Zelda se bezprostředně před vydáním dočká dalšího vysílání. Hru lze nyní už také začít stahovat

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

7. 5. 2023 08:00

Pakliže jste se těšili, až nová Zelda příští pátek vyjde, ale neměli jste zájem hru kvůli absenci ukázek předobjednávat, máme pro vás dobrou zprávu. Společnost Nintendo nově potvrdila, že v předvečer oficiálního vydání (resp. pro nás až ráno toho dne) bude hostit nový Treehouse, a to pouze pro Tears of the Kingdom. V opačném případě, že vás hra zlákala k předobjednávce již úspěšně, můžete ovšem slavit také – digitální verze nově totiž nabízí také možnost preloadu. Hru lze tedy již začít stahovat.

Reklama

  • Nová Zelda se těsně před vydáním dočká dalšího oficiálního přenosu
  • Z našeho pohledu k němu dojde 12. května od 03:45 a ukáže nové gameplay záběry
  • V případě zájmu lze zhlédnout ovšem také přehled všeho zásadního, co se přihodilo v Breath of the Wild

Na rozdíl od typického předtočeného Directu, kterým je Nintendo známé, bude Treehouse živým vysíláním na webu live.nintendo.com. Přenos z našeho pohledu nebude ovšem úplně nejšťastnější. Odstartuje až v pátek 12. května od 03:45 (tedy pro nás bohužel v brzkých ranních hodinách) a bude obsahovat 4 segmenty ze hry, které mají ukázat hru i nad rámec straších trailerů. 

Stojí za to poznamenat, že přenos bude skutečně bezprostřední, neboť bude pořádán v oficiálním obchodě Nintendo Store v New Yorku. Až skončí, bude následovat další livestream, který bude již odpočítávat vydání hry. K tomu se nakonec schýlí v 18:00 stejného dne, přičemž jak už jsme poznamenali, digitální verzi můžete začít stahovat již nyní.

Pokud byste si chtěli toto stahování zpříjemnit něčím jiným, můžete si také připomenout, co nabídl poslední díl. Nintendo of America, stejně jako jiné kanály, totiž na svém kanálu nově uveřejnily šestiminutové video, ve kterém stručně rekapitulují vše, co v roce 2017 přineslo Breath of the Wild – od trablů Linka až po příběh Zeldy. Pakliže tedy již po šesti letech trochu cítíte nejistotu v tom, kdeže se co vlastně stalo při další eskapádě království Hyrule, právě toto video může být dobrým pomocníkem, chystáte-li se jej navštívit znovu .

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama