Zbožňujete kočky? Chystaná mobilní hra Super Cat Tales: PAWS dostala první chlupatý trailer
i Zdroj: Neutronized
Mobilní hraní Super Cat Tales: PAWS Novinka Zbožňujete kočky? Chystaná mobilní hra Super Cat Tales: PAWS dostala první chlupatý trailer

Zbožňujete kočky? Chystaná mobilní hra Super Cat Tales: PAWS dostala první chlupatý trailer

Jakub Fišer

Jakub Fišer

5. 5. 2022 10:25

Máte ve svém okolí někoho, kdo zahořel zalíbením k mňoukajícím a všechno-škrábajícím čtyřnohým tvorům? Pokud ne, jste to nejspíš vy sami. A v takovém případě by vás mohl zajímat nový očekávaný titul od studia Neutronized – pokračování oblíbené kočičí série Super Cat Tales: PAWS.

Reklama

  • Byl oznámen nový díl série mobilních plošinovek Super Cat Tales
  • Z příběhového hlediska má jít o prequel, vývojáři vydali první trailer
  • Chybět nemá kočičí humor ani roztomilá oldschool grafika

Pakliže se řadíte k ostříleným mobilním hráčům, asi vám série Super Cat Tales bude něco říkat. První díl dorazil v roce 2016 pouze na iPhony a iPady. Vloni pak přišel druhý díl, který se věnoval událostem před tím prvním. Letos je v plánu další prequelová epizoda, tentokrát s podtitulem PAWS.

Těšit se tak můžete na několik kočičích postav, mezi kterými bude možné vybírat, dále příjemnou oldschool grafiku, hratelnost propracované plošinovky a samozřejmě i nápadité bossy. Nedočkaví kočkomaniaci se mohou podívat na první trailer, který odhaluje pozadí speciálně vycvičené jednotky bojových šelem PAWS.

Bohužel, jedinou informaci, kterou vývojáři ze studia Neutronized utrousili, je výše dostupná ukázka ze hry a budoucí dostupnost jak na Android (Google Play), tak na iOS a iPadOS (App Store). Super Cat Tales: PAWS tedy stále nemá ani oficiální datum vydání, stihnout by ale měla závěr letošního roku.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama