Adventura Stray se ukázala v gameplay záběrech. Zatoulaná kočka přicupitá až příští rok
i Zdroj: Hrej.cz
Stray Novinka Adventura Stray se ukázala v gameplay záběrech. Zatoulaná kočka přicupitá až příští rok

Adventura Stray se ukázala v gameplay záběrech. Zatoulaná kočka přicupitá až příští rok

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

30. 7. 2021 12:48

Studio BlueTwelve spolu s vydavatelstvím Annapurna Interactive připomínají kočičí dobrodružství Stray, kterého se letos bohužel nedočkáme.

Reklama

  • Stray nabízí gameplay záběry
  • Vývoj bohužel nabral zpoždění
  • Autoři chtějí hru vydat začátkem příštího roku

Stray sleduje příběh kočky, která cupitá napříč mysteriózním městem. Zraněná a odloučená od své rodiny musí přežít v nehostinném prostředí. Právě kočičí perspektiva je jedním z největších taháků celé hry. Krom prvků z klasických skákaček dojde i na environmentální hádanky, v záběrech je třeba vidět, jak si kočka pomocí kyblíku poradí s plechovým větrákem.

Brzy ale potká také velmi zvláštní bytostí, třeba drona s označením B12, který ji na cestě evidentně rád doprovodí. S ním získává další možnosti interakce s okolím, zvládne kupříkladu otevřít trezor nebo poklábosit s rezidenty metropole, čímž se může dostat ke klíčovým informacím. Soubojům se kočka nejprve raději vyhýbá, časem ale najde způsob, jak si s dotírajícími neřády poradit.

Dle původních plánů se hra měla objevit ještě letos, trailer nicméně oznámil, že se nyní počítá až se začátkem roku 2022. Stray míří na konzole PlayStation 4, PlayStation 5 a na PC.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama