Zapojte se do otevřené bety RE: Verse
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Zapojte se do otevřené bety RE: Verse

Zapojte se do otevřené bety RE: Verse

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

22. 3. 2021 10:36 1

Capcom koncem ledna oznámil RE: Verse, který prezentoval jako bonus ke hře Resident Evil Village. Multiplayerový režim se hned po oznámení představil prostřednictvím gameplay záběrů, přičemž reakce ze strany fanoušků série nebyla zrovna pozitivní. Všichni zájemci budou mít možnost zkusit si přídavek v chystaném betatestu.

Reklama

RE: Verse otevře své brány 8. dubna v sedm hodin ráno, prvních pár her lze tedy projít už při snídani. Test potrvá až do 11. duna, končí se opět v sedm ráno. Hru bude možné stáhnout už dva dny předem. Do testu lze naskočit na na konzolích Xbox i PlayStation, PC hráči musí zamířit na Steam. Před spuštěním je potřeba propojit zařízení s Capcom ID.

Jádro RE: Verse tvoří klasický deathmatch. Hráči se mohou chopit dobře známých postav, v nabídce se objeví Leon, Claire, Chris, Ada, Jill a Hunk. Ti spolu poměří síly ve vybraných lokacích, které figurovaly v příběhové části. Po smrti se postavy přeměňují v ikonické záporáky, například v Nemesis nebo Jacka Bakera.

Jak už bylo řečeno, multiplayer je jakýmsi dárkem k Resident Evil Village, nechystá se jeho samostatný prodej. Datum vydání je naplánováno na 7. května, hra míří na PlayStation 5, PlayStation 4, Xbox Series, Xbox One a PC

 

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama