Resident Evil Re:Verse se odkládá na léto. Oficiální důvody jsou neznámé
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Resident Evil Re:Verse se odkládá na léto. Oficiální důvody jsou neznámé

Resident Evil Re:Verse se odkládá na léto. Oficiální důvody jsou neznámé

Radek Raudenský

Radek Raudenský

28. 4. 2021 12:10

Očekávaná hororová akce Resident Evil: Village vychází už 7. května – společně s tím se dočkáme i speciálního režimu Mercenaries. Původně měl ale Capcom všem majitelům hry dodat i samostatný multiplayerový titul Resident Evil Re: Verse. Ten nakonec vyjde o něco později.

Reklama

  • Resident Evil Re:Verse se odkládá na léto
  • Capcom odklad oficiálně neoznámil, stránka ale ukazuje nové datum
  • Důvody jsou oficiálně taktéž neznámé

Tuto informaci Capcom zatím oficiálně veřejnosti neoznámil, zpráva ale přistála ambasadorům Resident Evil. Píše se v ní, že Verse vyjde až letos v létě, oficiální důvod ale zatím není známý. Upravené datum vydání najdete i na oficiální stránce projektu.

Na příčinách se ale fanoušci shodnou. Kritici se po několika betatestech shodli, že je Verse, stejně jako předchozí podobné pokusy Capcomu, značně nezajímavý výstřel bez potenciálu. Re:Verse by tak nejspíše byl dalším projektem, který by po vydání okamžitě upadl do zapomnění.

S tím se ale očividně Capcom nechce smířit a hru bude ještě upravovat. Fanoušky Village to ale příliš trápit nemusí – hra bude stále zdarma ke všem zakoupeným kopiím RE:Village a primární pokračování série odkladem není zasaženo.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama