Zamíří Into the Breach i na další konzole? Autoři o portu uvažují, zároveň by se ale chtěli pustit do nového projektu
i Zdroj: Subset Games
Into the Breach Novinka Zamíří Into the Breach i na další konzole? Autoři o portu uvažují, zároveň by se ale chtěli pustit do nového projektu

Zamíří Into the Breach i na další konzole? Autoři o portu uvažují, zároveň by se ale chtěli pustit do nového projektu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

28. 6. 2022 11:00

Nezávislé studio Subset Games se blýsklo především tahovkou Into the Breach, která původně vyšla v roce 2018 na PC. Od té doby se podívala také na Switch a mobilní platformy, stále však chybí na velkých konzolích. Jak to autoři vidí s dalšími porty?

Reklama

  • Matthew Davis vysvětlil, jak se studio staví k možnému portu pro konzole PlayStation
  • V týmu pracují pouze 3 lidé, musí tedy pečlivě zvažovat, do čeho vloží energii
  • Autoři by spíše chtěli nastartovat nový projekt

Programátor Matthew Davis v rozhovoru pro Push Square zmínil, že verze pro PlayStation 4 či PlayStation 5 by eventuálně mohla vzniknout, jedním dechem ale dodal, že by se spolu se svými parťáky chtěl spíše věnovat vývoji dalších projektů. 

Davis vysvětlil, že ve studiu pracují pouze 3 lidé, musí tedy pečlivě zvážit, čemu budou věnovat svou pozornost. “Každý port zabere čas, a to nejen v rámci počátečního vývoje, ale také během podpory a údržby po vydání,” připomněl. Autoři by si samozřejmě přáli, aby hra byla přístupná co nejširšímu publiku, zároveň ale už dlouho pociťují touhu vydat se na novou cestu.

Into the Breach se přitom během příštího měsíce dočká nového obsahu v bezplatném updatu označeném jako Advanced Edition. Do hry se dostane 40 nových zbraní, více nepřátel a bossů, další mise a úkoly. Pro ostřílené veterány pak autoři připravili bonusovou obtížnost. Více prozrazuje přiložený trailer.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama