Zakladatel Gearboxu Randy Pitchford si koupil kouzelný zámek v Los Angeles
i Zdroj: YouTube / gameslice
Kuriozity Novinka Zakladatel Gearboxu Randy Pitchford si koupil kouzelný zámek v Los Angeles

Zakladatel Gearboxu Randy Pitchford si koupil kouzelný zámek v Los Angeles

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

13. 4. 2022 12:52

Zakladatel a šéf studia Gearbox (Borderlands) Randy Pitchford, který se zároveň věnuje kouzelnictví, zakoupil The Magic Castle, bizarní budovu v Hollywoodu. Ta je sídlem organizace The Academy of Magical Arts, věnující se právě jevištnímu kouzlení a iluzionismu.

Reklama

  • Randy Pitchford si pořídil magický zámek v Hollywoodu
  • Kromě práce v herním průmyslu se věnuje kouzelnictví

„Magic Castle je jako stavební kámen, středobod veškerého kouzelnictví. Lidé kteří Zámek považují za svůj domov a věří tomu, že má čarodějnou moc vytvořili a inspirovali některé z nejúspěšnějších světových bavičů. Jsem hrdý na to, že můžu oplatit služby místu, které ze mě udělalo člověka jaký jsem skrze opatrovnictví, a také na to, že můžu pracovat s rodinou Larsenových abychom zajistili, že naše nejúchvatnější klubovna bude další desítky let růst a vzkvétat,“ oznámil nadšeně Pitchford v tiskové zprávě.

Zakladatel Gearboxu Randy Pitchford si koupil kouzelný zámek v Los Angeles
i Zdroj: Minnaert / Wikimedia

Magazín Kotaku připomíná, že se v posledních letech s budovou pojí nařčení ze sexuálního obtěžování, šikany a diskriminace menšin. Více než padesát let ji vlastnila majetná rodina Gloverů.

Randy Pitchford založil Gearbox Software v roce 1999 a v současnosti působí jako CEO a prezident mateřské firmy Gearbox Entertainment, kde se věnuje především filmové tvorbě. Jako designér se podílel na Duke Nukem 3D, později šéfoval vývoji Tony Hawk’s Pro Skater 3, Brothers in Arms a Borderlands. Jeho osobní jmění není známo, dle odhadů se pohybuje od 1,5 až po 16 milonů dolarů (zhruba 34 až 360 milionů korun). Cena, za kterou pořídil zámek rovněž není známa.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama