Randy Pitchford kritizuje Steam
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Randy Pitchford kritizuje Steam

Randy Pitchford kritizuje Steam

Filip Švácha

Filip Švácha

10. 4. 2019 10:00 17
Reklama

Existuje velký počet PC hráčů, kteří nejsou spokojeni s rozhodnutím studií a vydavatelů ohledně vydávání jejich her exkluzivně přes Epic Games Store. Reagují na to různě, ale za hlavní prostředek k vyjádření nespokojenosti se považuje smršť negativních recenzí na Steamu. Ty se zpravidla zaměřují na předešlé díly, z nedávné doby se tedy podobné péče dočkala třeba série Borderlands.

Proto se k situaci také vyjádřil CEO Gearboxu Randy Pitchford, který tuto praktiku kritizuje a podle něho by mělo Valve nějakým způsobem celou záležitost řešit. „Je ironií, že je něco takého vůbec možné a Steam nemá zájem situaci napravit, a tak jsem šťastný za rozhodnutí 2K a zároveň mě to nutí přemýšlet nad postavením Gearbox Software v rámci této platformy,“ píše k tomu na Twitteru Randy Pitchford.

Steam už začal tzv. „off-topic“ recenze řešit tak, že když se nějaká hra stane obětí obrovského množství negativních názorů, ty zůstanou vidět, ale nebudou se počítat do celkového hodnocení. Uvidíme tedy, jak se nová změna projeví a jestli nějakým způsobem pomůže. Každopádně bychom se z Borderlands 3 měli 1. května dočkat prvních záběrů z hraní, a jak se autorům povede, se dozvíme už letos 13. září.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama