Začalo se pracovat na Brothers in Arms
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Začalo se pracovat na Brothers in Arms

Začalo se pracovat na Brothers in Arms

Jiří Bigas

Jiří Bigas

16. 7. 2015 15:57 12
Reklama

V souvislosti s oznámením nového Duka jsme o tom psali už včera a teď tu máte další konkrétní informace přímo od zdroje. Pokračování série Brothers in Arms je v tuto chvíli v rané fázi vývoje, prozradil šéf Gearboxu Randy Pitchford.

V rozhovoru pro IGN Randy Pitchford zdůraznil, že projekt je na samém počátku a naplno se může rozjet až ve chvíli, kdy studio najde vydavatele. “Myslím, že pokračování Brothers in Arms musí být maximálně autentické a na tom pracujeme,” naznačil směřování hry. “Mám pocit, že máme s fikcí i historii nevyřízené účty,” postěžoval si.

“Naneštěstí učinit vše, co musí být učiněno, bude stát spoustu zdrojů, energie a peněz. Nemyslím, že je to něco, co mohu udělat sám. Potřebuji proto dobré partnery,” zdůraznil Pitchford s tím, že hledá vydavatele, ale i kreativní spolupracovníky, bez nichž momentálně Brothers in Arms vzniknout nemohou. S největší pravděpodobností se tak opakuje situace jako u včera probíraného pokračování série Duke Nukem, s nímž chce rovněž Gearbox pomoct od někoho dalšího.

Podobně ale outsourcoval i vývoj Aliens: Colonial Marines a všichni víme, jak neslavně to dopadlo. V tomto případě by prý však nalezení vhodných lidí mohlo být na spadnutí. “Jakmile se tak stane, vývoj se bude moct rozjet na plné obrátky,” dodal s tím, že teprve pak oznámí pokračování v plné parádě.

Pokud by vás snad zajímalo, kam se zatoulal spin-off s podtitulem Furious 4, který byl po negativním přijetí na E3 2011 raději úplně vyjmut ze série, už je jasné, co se s ním stalo. Pitchford naznačil, že se hra stala základem pro aktuálně vyvíjený Battleborn a sama o sobě zřejmě přestala úplně existovat. Což asi opláče málokdo a většina hráčů si dost možná spíš oddechne.

Poslední regulérní díl v sérii Brothers in Arms, který nesl podtitul Hell's Highway, vyšel už v roce 2008 pro PC, PS3 a X360. Příběh zůstal nedovyprávěn a od té doby se bratři ve zbrani několikrát objevili jen na mobilech. Zda by i další díl vydával Ubisoft, stejně jako ty předchozí, je teď zřejmě ve hvězdách.

Že chce Gearbox udělat další Brothers in Arms, jsme psali už v březnu. Tehdy ale víc než touhu v sérii pokračovat vývojáři neslibovali.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama