Záběry z CESu ukazují jak se hraje Horizon Call of the Mountain. Střelba i pohyb vypadají efektně
i Zdroj: PlayStation / Guerilla Games
Horizon Call of the Mountain Novinka Záběry z CESu ukazují jak se hraje Horizon Call of the Mountain. Střelba i pohyb vypadají efektně

Záběry z CESu ukazují jak se hraje Horizon Call of the Mountain. Střelba i pohyb vypadají efektně

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

6. 1. 2023 13:17

Společnost PlayStation přivezla na právě probíhající veletrh CES v Las Vegas chystané VR brýle PSVR 2 i s chystanými hrami. První zájemci si tak mohli vyzkoušet třeba chystaný spin-off Horizon Call of the Mountain. Díky záběrům přímo ze stánku si poprvé můžeme hru prohlédnout v pohybu bez rychlejších střihů.

Reklama

  • Na CESu je k vyzkoušení Horizon Call of the Mountain
  • Video poprvé ukazuje souvislejší záběry přímo z hraní, především pohyb hrdiny

Video ukazuje, jak vypadá pohyb přímo ve hře, ale zaměřuje se také na hráče s headsetem na hlavě. Ve virtuálním světě nechybí ukázka střelby z luku, sprintování po světě i lezení po stěnách. Běhání lze ovládat pohybem ruky, napodobujícím klasický běh. Při lezení zase stačí hmatat do vzduchu po virtuálních římsách, kterých se postava automaticky chytí.

Dle dostupných informací je Call of the Mountain jedinou hrou, kterou si můžou zájemci na stánku vyzkoušet. Do obýváků se nám PSVR 2 vydá už za pár týdnů, konkrétně 22. února letošního roku. Vedle Horizonu si vyzkoušíme několik dalších launchových titulů včetně obou dílů Moss nebo No Man’s Sky. Později se na platformu dostane i obrovsky úspěšný Beat Saber nebo závodní Gran Turismo 7.

Brýle PlayStation VR2 lze v českých distribucích předobjednat za zhruba 15 tisíc korun. Dostupný je také bundle právě s Horizon Call of the Mountain, za který si připlatíte zhruba tisícikorunu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama