Za pár dní dorazí na telefony očekávaná detektivní adventura Voodoo Detective
i Zdroj: Short Sleeve Studios
Mobilní hraní Voodoo Detective Novinka Za pár dní dorazí na telefony očekávaná detektivní adventura Voodoo Detective

Za pár dní dorazí na telefony očekávaná detektivní adventura Voodoo Detective

Jakub Fišer

Jakub Fišer

19. 5. 2022 11:30

Na mobilní telefony již příští týden zamíří zbrusu nová point-and-click adventura s mysteriózní detektivní zápletkou jménem Voodoo Detective. Tu vyvíjí studio Short Sleeve a kromě mobilních telefonů se dostane také na PC.

Reklama

  • Voodoo Detective láká na příjemnou kreslenou grafiku, ale i propracovaný dabing
  • Příběh se věnuje turistce, která za záhadných okolností ztratila pamět
  • Titul vyjde jak na PC, tak i na mobily a tablety s Androidem a iOS

Pokud jste se již dostatečně namlsali z nového Poldy od českých vývojářů, bude vás jistě zajímat obdobně laděná point-and-click adventura Voodoo Detective. Ta hráče zavede na turistický ostrov, kde sledujeme příběh ženy, která ztratila paměť. Na pomoc s tímto případem si tedy zavolala soukromé očko.

Již trailer prozrazuje, že nebude nouze o zvraty, nečekaná zjištění a také pořádnou porci humoru. Vývojáři přímo vyzdvihují dabing, na kterém se podíleli i tvůrci Mass Effectu, Dragon Age, Final Fantasy a dalších dílensky skvěle zpracovaných videoher.

Přestože časy těchto detektivních adventur ve 2D zpracování jsou již dávno pryč, Voodoo Detective chce skrze nostalgii přinést trend zpět. Nebojí se odkazů na ikonické tituly tohoto žánru, jako je Broken Sword nebo Sinking Island od Benoît Sokala.

Voodoo Detective dorazí na zmíněné platformy již 24. května. K zakoupení bude na PC (pravděpodobně Steam a Epic Games Store), dále na iOS / iPadOS a také Android. Oficiální cena však zatím nebyla odtajněna.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama