Xzone.cz opět boduje v anketě ShopRoku
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xzone.cz opět boduje v anketě ShopRoku

Xzone.cz opět boduje v anketě ShopRoku

redakce Hrej.cz

redakce Hrej.cz

24. 3. 2017 13:30 10
Reklama

Tento týden v Xzone slavíme 16. narozeniny a nemohli jsme si od našich zákazníků přát lepší dárek. Již podruhé v řadě za sebou a potřetí celkově jsme se stali nejlepším e-shopem v kategorii PC hry a herní zařízení.

Děkujeme všem, co pro nás hlasovali! Je to pro nás velké ocenění za naši práci a také závazek dělat ji ještě lépe. Příští rok se totiž musí povést hattrick!

Ocenění je pro nás o to cennější, že Xzone je stále velmi "rodinná" firma, která má daleko do běžného korporátu. Na všem u nás pracuje malý a semknutý tým lidí, který zvládá více práce, než kdejaký stohlavý kolos. Jsme proto velmi rádi, že naše nadšení pro herní svět dokáží zákazníci takto krásně ocenit.

Minulý rok byl pro Xzone v lecčems náročný a nejednou jsme si trošku nabili nos. Ke všemu jsme se ale postavili čelem a věříme, že vše také zdárně vyřešili. I nadále máme v plánu přinášet ke hrám originální dárky, podporovat vznik českých lokalizací a hlavně zákazníkům dopřát ten nejlepší možný herní servis.

Ještě jednou všem děkujeme za přízeň. Pokud jste stále nevyužili naše narozeninové slevy, tak neváhejte! V neděli končí a utekly by vám takové pecky jako For Honor, Ghost Recon: Wildlands nebo Battlefield 1 za skvělou cenu.

Xzone.cz opět boduje v anketě ShopRoku
i Zdroj: Hrej.cz

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama