Xzone plně vstupuje na Slovensko. Transformuje lokální síť GameExpres.sk
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xzone plně vstupuje na Slovensko. Transformuje lokální síť GameExpres.sk

Xzone plně vstupuje na Slovensko. Transformuje lokální síť GameExpres.sk

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

27. 7. 2021 21:36

Tuzemská síť herních obchodů Xzone mění své působení na Slovensku. Dosavadní eshop GameExpres.sk, který Xzone provozoval od roku 2015, se mění na oficiální lokální variantu Xzone.sk. Firma slibuje slovenským zákazníkům přinést modernější a přehlednější prostředí pro online nakupování, širší sortiment i lepší služby.

Reklama

  • Xzone mění GameExpres.sk na Xzone.sk
  • Chce sjednotit své služby v Česku i na Slovensku
  • Slovenští zákazníci mají dostat větší nabídku zboží a speciální edice slovenských her

Firma v tiskové zprávě upozorňuje na to, že už dávno neprodává jen hry, ale soustředí se i na stále populárnější sortiment merchandise, který nelze jen tak nahradit digitální distribucí. Pyšný je především na merch produkovaný pod vlastní hlavičkou Xzone Originals a knižní artbooky českých her Xzone Edice. V té jste mohli zakoupit například hororový titul Someday You’ll Return nebo atmosferickou záležitost Creaks. Nová organizace má podobné prvky nabídnout i slovenským zákazníkům.

“Aktuálně je na Slovensku nejméně 55 aktivních vývojářských firem, které pracují na krásných hrách s velkým potenciálem. V Xzone to dlouho sledujeme a s některými vývojáři jsme již v užším kontaktu. I to byl jeden z důvodů našeho plnohodnotného vstupu na slovenský herní trh,” okomentoval plány spolumajitel a manažer Xzone Martin Schovanec.

Xzone.sk bude na Slovensku konkurovat například obchodu Brloh (provozovanému největší českou konkurencí v podobě sítě JRC) nebo eshopům GamesCenter a HernýSvet.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama