Xbox umožní streamování her přes Discord už tento týden
i Zdroj: Microsoft
Novinka Xbox umožní streamování her přes Discord už tento týden

Xbox umožní streamování her přes Discord už tento týden

Jakub Trebichavský

Jakub Trebichavský

6. 9. 2023 11:30

Microsoft s předstihem dává vědět o obsahu zářijového updatu pro Xbox. Ten byste si měli být schopni stáhnout už tento týden a spolu s dalšími změnami přináší i možnost streamovat hry kamarádům přes aplikaci Discord.

Reklama

  • Přehled pro zářijový update Xboxu je dostupný
  • Mimo jiné umožňuje streamovat přes aplikaci Discord
  • Update by měl vyjít už tento týden

Nejnovější přehled nadcházejícího zářijového updatu pro Xbox obsahuje dlouho očekávánou funkci, která umožní sdílet herní zážitky i s hráči na PC či mobilních zařízeních - integraci streamování přes aplikaci Discord. Ta je na Xboxu dostupná už rok, ale její funkce byly doposud značně omezené. Možnost streamovat hry byla už dříve zpřístupněna členům programu Xbox Insider, nyní se otevírá všem a to už tento týden.

Konzole Xbox se díky Discordu naučily velmi praktickou věc. Nová vychytávka se brzy dostane do ostrého provozu
i Zdroj: Microsoft

Konzole Xbox se díky Discordu naučily velmi praktickou věc. Nová vychytávka se brzy dostane do ostrého provozu

Majitelé konzolí mají díky integraci komunitní platformy Discord spoustu možností, jak se spojit se svými přáteli. Výčet…

3. 8. 2023 12:29

Update dále přináší nastavení pro variabilní obnovovací frekvenci (VRR) pro Xbox Series X/S. To může vylepšit vaši herní zkušenost díky eliminaci nechtěných jevů, jako je trhání obrazu či ztráta snímků v případech, kdy je synchronizace mezi hrou a obrazovkou narušena. Nově si tak můžete nastavit, zda chcete mít VRR zapnuté, vypnuté, či zapnuté pouze pro hry.

V neposlední řade je v updatu obsaženo i několik menších, ale jistě vítaných změn. Například máte nyní přístup ke svým odměnám (Xbox Rewards) přes okno profilu. Kamarádů se také můžete zeptat, zda je místo v jejich herní partě jen stisknutím nového tlačítka na jejich profilu - ti vám poté můžou obratem odpovědět. V neposlední řadě by update měl obsahovat také nový systém upozornění pro váš seznam přání nebo umožnění jednoduššího propojení Xboxu s příslušenstvím.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama