Xbox One se dočká intergrace Twitche
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox One se dočká intergrace Twitche

Xbox One se dočká intergrace Twitche

konfrst.jan@gmail.com

konfrst.jan@gmail.com

25. 2. 2014 12:20
Reklama

Spolu s vydáním očekávaného titulu Titanfall na Xbox One se majitelé této konzole dočkají také avizovaného a slibovaného streamování přímo z konzole na vlastní Twitch kanál. Majitelé Xbox One se tedy konečně dočkají možnosti jednoduše sdílet své zážitky spolu s ostatními.

Služba však nebude mít identickou podobu s tím, jak podobné streamování vypadá na PlayStationu 4. V případě Xbox One prý budou mít vysílající hráči bohatší možnosti jak rovnou a především v reálném čase komunikovat se svými fanoušky a diváky. A nejen to. Hráči i diváci v jedné osobě se budou moci připojovat do právě vysílaných her a vůbec se dočkat plné integrace s konzolí. Integrace na papíře tedy vypadá robustnější než ta, jaké jsme byli svědky v případě PlayStation 4.

Zkrátka a dobře, plánované propojení s konzolí vypadá velmi dobře a jsme především zvědaví na samotné zapojování se do již vysílaných her. Je tedy jen a jen škoda, že u nás onen Xbox lze sehnat zatím jen velmi těžko – oficiálně si na něj ještě totiž budeme muset minimálně pár měsíců počkat.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama