Xbox odhalil, které hry přiveze na letošní Gamescom. Velké pecky mezi nimi nenajdeme
i Zdroj: Microsoft / Xbox
Novinka Xbox odhalil, které hry přiveze na letošní Gamescom. Velké pecky mezi nimi nenajdeme

Xbox odhalil, které hry přiveze na letošní Gamescom. Velké pecky mezi nimi nenajdeme

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 8. 2022 15:50 1

Společnost Xbox je jeden z mála velkých hráčů a vůbec jediný výrobce platformy, který se zúčastní letošního ročníku Gamescomu v Kolíně nad Rýnem. Firma nyní zveřejnila, jaké hry vlastně na showfloor přiveze.

Reklama

  • Xbox oznámil, co přiveze na Gamescom
  • Žádné velké hity nečekejte, nějaké novinky ale ukáže

Základní páteř lineupu tvoří připravovaný first-party titul Pentiment a již vydané Age of Empires 4, Microsoft Flight Simulator a Grounded, v případě kterých bude firma zřejmě prezentovat připravované novinky. Vedle toho se má na stánku objevit i řada partnerských titulů včetně A Plague Tale: Requiem, Disney Dreamlight Valley, Inkulinati, You Suck at Parking nebo Gunfire Reborn. Informoval o tom na svém oficiálním blogu.

Microsoft si vedle toho nenechá ujít příležitost prezentovat letošní řadu chytrých televizí Samsung s nativní podporou aplikace Xbox umožňující cloudové hraní bez nutnosti vlastnit jakýkoliv další přístroj (kromě ovladače Xbox). Tisková zpráva láká také na cosplayery a možnost vyfotit se se známými hrdiny, nebo obří sochu pavouka z Grounded. 

Spekulace a úniky také naznačují, že Xbox na akci představí bílou edici druhé generace prémiových gamepadů Xbox Elite Series. 

Stánek Xboxu má být maximálně otevřený indisponovaným návštěvníkům. K dispozici budou Adaptive Controllery i tlumočníci do několika znakových řečí a vstup bude maximálně bezbariérový. Přítomnost Xboxu na Gamescomu je taktéž uhlíkově neutrální, na což je letos kladen velký důraz.

Redakce Hrej bude na showflooru přítomna a plánujeme vám nabídnout dojmy z hraní všech her, které se nám dostanou do spárů.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama