Xbox dostal ovladač odolný mastnotě
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Xbox dostal ovladač odolný mastnotě

Xbox dostal ovladač odolný mastnotě

Aleš Tihlařík

Aleš Tihlařík

6. 9. 2018 13:55 15
Reklama

Microsoftí ovladačová divize se s létem dostala do varu – po včerejším uvedení adaptivního gamepadu do prodeje se dnes dostalo i na další exkluzivitu – ovladač odolný proti mastnotě.

Celé představení je promoakcí k PUBG, která se tenhle týden na Xboxu konečně dočká verze 1.0. Určitě jste se někdy setkali s problémem, kdy jste mastili PlayerUnknown’s Battlegrounds, odložili gamepad a šli mastit něco jiného, a posléze chtěli znovu mastit PUBG. No jo, jenže pomaštěné ruce se většinou nepřátelí s vaším malým kamarádem, který pak bude vyklouzávat z rukou, načež jej budete honit po celé místnosti.

Jak z toho ven? Microsoft má řešení! Díky ručně aplikovanému uretanovému nástřiku tento limitovaný gamepad odpuzuje nejen lehké škrábance, vodu a vaši přítelkyni, ale i již zmíněnou mastnotu a tuk.

Pokud však již vytahujete peněženky a ptáte se, kam se pro ovladač vypravit, budeme vás muset zklamat. Jestli po ovladači toužíte, budete se muset vydat k protinožcům do Austrálie, kde se nachází všech 200 vyrobených kusů ovladačů.

Zdejší Microsoft je dodává do různých soutěží, pokud však fanoušci vyvinou dostatečný nátlak na redmondského giganta, třeba gamepad dodá i do normálního prodeje. Tím by Xbox získal další výhodu nad PlayStationem. Teď už zbývají jen ty exkluzivity…

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama