X360 se dočká podpory velkých disků
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka X360 se dočká podpory velkých disků

X360 se dočká podpory velkých disků

Jaromír Möwald

Jaromír Möwald

12. 4. 2015 09:05 4
Reklama

Ne, nepřepsali jsme se. Microsoft skutečně v rámci svého Preview programu na konzoli Xbox 360 spouští věc, která se v době, kdy každý majitel Gold účtu dostane 4 hry měsíčně zdarma hodí jako sůl. Nově si totiž k téměř deset let staré konzoli budete moci připojit externí disky až do velikosti 2 terabajtů.

Poměrně příjemná věc je také to, že si z dané kapacity nebude vůbec nic ukousávat systém. To znamená, že pokud do svého Xboxu 360 píchnete USB klíčenku o velikosti 32 GB, budete mít k dispozici skutečně 32 GB a ne nějaký okleštěný prostor. Pokud jste se zaregistrovali do Preview programu a máte doma disk nějaké ne úplně rozšířené značky, můžete se prý dočkat nepříjemného překvapení, kdy disk nebude rozpoznán. To by se však mělo do ostrého startu nové funkce vyřešit na sto procent.

Druhou novinkou v rámci dubnové aktualizace bude možnost připojit až dvě externí paměťová zařízení k X360. Nutnost je před použitím zformátovat na datový systém konzole od Microsoftu z pochopitelných důvodů (zejména zamezení pirátství) zůstává. Potěšitelnou drobností je pak poslední "novinka" v podobě testu rychlosti internetu, spustitelného přímo z nastavení konzole. Plná verze tohoto updatu dashboardu by se měla objevit pro všechny majitele Xboxu 360 na začátku května.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama