Wo Long: Fallen Dynasty dostane před vydáním ještě jedno demo. Tentokrát pro majitele všech platforem
i Zdroj: Team Ninja
Wo Long: Fallen Dynasty Novinka Wo Long: Fallen Dynasty dostane před vydáním ještě jedno demo. Tentokrát pro majitele všech platforem

Wo Long: Fallen Dynasty dostane před vydáním ještě jedno demo. Tentokrát pro majitele všech platforem

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

5. 2. 2023 09:35

Wo Long: Fallen Dynasty od studia Team Ninja se po demoverzi z loňského roku dočká druhého dema už 24. února. Na rozdíl od předešlé demoverze z konce roku nicméně nezamíří už jen na současnou generaci konzolí, ale i všechny další platformy. Mimo Xbox Series a PS5 bude proto k dispozici i pro majitele PC (Steam), Xboxu One a PS4.

Reklama

  • Novinka od tvůrců série Nioh dostane své druhé demo během 24. března
  • K vyzkoušení bude napříč platformami, včetně PC, Xbox One, Xbox Series, PS4 a PS5
  • Všechen obsah bude přenesen do plné verze

Pokrok dosažený během dema, které autoři oznámili na Twitteru, se již přenese do plné verze, takže až ji 3. března začnete, můžete plynule pokračovat tam, kde jste přestali. To naznačuje také to, co zřejmě v demu uvidíme. Kromě startovní lokace, která se objevila už v první hratelné ukázce, půjde totiž patrně i o dříve viděnou tvorbu postavy a také volitelný tutoriál.

Dojmy z hraní Wo Long: Fallen Dynasty, povedeného soulslike mixu na steroidech
i Zdroj: Hrej.cz / Petr Jan Berka

Dojmy z hraní Wo Long: Fallen Dynasty, povedeného soulslike mixu na steroidech

Už od oznámení Wo Long: Fallen Dynasty vzbouzelo u komunity hardcore titulů zájem. Boje vypadaly obtížně, ale na pohled…

17. 1. 2023 15:00

Příběh, který pomocí doma načnete, bude rovněž pouze částí mozaiky, takže jak sami vývojáři naznačují, nemusíte mít obavu, že ze hry uvidíte příliš. S ohledem na plnou hru se totiž traduje, že dohrání zabere okolo 40 hodin, tudíž pokud bude na Wo Long něco nedostatečné, dovolíme si už nyní tvrdit, že množství obsahu to asi nebude.

Ti kteří demo dokončí, dostanou navíc výhodu, která je má motivovat, aby se do dema vlastně pustili. Ve formě zpřístupněné přilbice „Crouching Dragon Helmet“ budou moci pro plnou hru zvýšit své šance na přežití, a to jak u zakoupené verze, tak i v Game Passu, kam hra v první den zamíří také.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama