Trailer k Wo Long: Fallen Dynasty poukazuje na chystané edice
i Zdroj: Team Ninja / Koei Tecmo
Wo Long: Fallen Dynasty Novinka Trailer k Wo Long: Fallen Dynasty poukazuje na chystané edice

Trailer k Wo Long: Fallen Dynasty poukazuje na chystané edice

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

15. 12. 2022 12:38

Začátek příštího roku bude pořádně náročný, regály herních obchodů totiž zaplní celá řada pozoruhodných titulů. To platí i pro RPG Wo Long: Fallen Dynasty, které se připomíná akční ukázkou.

Reklama

  • Wo Long: Fallen Dynasty se prezentuje v dalším traileru
  • Ukázka informovala o přídavcích a dalším obsahu jednotlivých edic
  • K dispozici je také stream s vývojáři

Počin studia Team Ninja láka na tuhé souboje, z ukázky jasně vyplývá, že se bude hodně umírat. Na to jsou však fanoušci těchto her zvyklí. V záběrech uvidíte běžné potvory, ale také přerostlé obludy, právě boss fighty evidentně řádně prověří vaši trpělivost.

Spolu s ukázkou se objevily informace o chystaných edicích. Sáhnout můžete například po balení se steelbookem, k němuž tvůrci přihodí bonusová rozšíření Crowns of Zhurong a Gonggong. Digital Deluxe Edition pak nad rámec základní hry obsahuje virtuální artbook, soudtrack, season pass spolu se třemi DLC balíčky a brnění Qinglong.

Všechna DLC spojená s posledně zmíněnou edicí by měla vyjít v průběhu příštího roku. Battle of Zhongyuan dorazí v červnu, Conqueror of Jiangdong v září a Upheaval in Jingxiang v prosinci.

Wo Long: Fallen Dynasty vyjde 3. března na PC a konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5. Hned v den vydání se zařadí do Game Passu. Pokud se o hře chcete dozvědět více, mrkněte na včerejší stream s vývojáři.

 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama