Watch Dogs: Legion spustí bezplatný trial
i Zdroj: Ubisoft
Novinka Watch Dogs: Legion spustí bezplatný trial

Watch Dogs: Legion spustí bezplatný trial

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

24. 3. 2021 08:03

Městská akce Watch Dogs: Legion nezažila zrovna pohádkový start. Problémy se základní hrou doprovázely také trable s multiplayerovou částí, její PC verze byla ostatně spuštěna teprve koncem minulého týdne. Ubisoft to ale s virtuálním Londýnem nevzdává, hráče se nyní snaží nalákat na krátký víkendový pobyt.

Reklama

Všichni zájemci totiž budou mít možnost hru bez jakýchkoliv závazků vyzkoušet. Do Londýna lze odcestovat již zítra, konec pobytu je naplánován na neděli. Přístupný by měl být veškerý obsah, Ubisoft nezmínil žádná omezení. Jde asi o ten nejlepší způsob, jak zjistit, zda do hry investovat.

Krom příběhové části se zpřístupní i online svět, ve městě lze tedy řádit i spolu s kamarády. Jak ale Tadeáš naznačil ve svých dojmech, multiplayerové režimy způsobují spíše trápení, je tedy zřejmě lepší strávit čas v singleplayeru.

Ubisoft při této příležitosti promluvil také o bonusovém obsahu. Během dubna se objeví hratelná postava Mina Sidhu, Legion obohatí také další mise a příležitosti pro kooperaci s přáteli. Multiplayer rozšíří i květnový bonusový obsah, to hlavní ale přijde až o měsíc později, kdy vychází příběhové rozšíření Bloodline, s nímž se vrátí Aiden Pierce a Wrench. V srpnu pak dojde na crossover se značkou Assassin’s Creed.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama