Warzone 2.0 obsahuje Tactical Nuke. Streamerovi se jako prvnímu na světě podařilo dokončit úkol k jejímu dosažení
i Zdroj: Activision
Novinka Warzone 2.0 obsahuje Tactical Nuke. Streamerovi se jako prvnímu na světě podařilo dokončit úkol k jejímu dosažení

Warzone 2.0 obsahuje Tactical Nuke. Streamerovi se jako prvnímu na světě podařilo dokončit úkol k jejímu dosažení

Radek Raudenský

Radek Raudenský

21. 11. 2022 11:14

Série Call of Duty, respektive její multiplayerová část, měla už od původního Modern Warfare 2 ve hře implementovanou Tactical Nuke, tedy atomovou bombu, kterou mohli hráči spustit při dosažení určitého počtu zabití bez smrti. Legendární funkce se nakonec přetavila nejen do letošního Modern Warfare 2, ale také Warzone 2.0.

Reklama

  • Warzone 2.0 obsahuje taktickou nukleární bombu
  • Úkol k jejímu dosažení se objevuje náhodně v zápasech
  • Při jeho dokončení hráči automaticky vyhrají hru

Existenci taktické nukleární bomby dokázal streamer Wagnificent, který přímo na svém streamu bombu odpálil. O její existenci se spekulovalo už delší dobu, její spuštění je ale poměrně náročný proces. Základem je totiž Champions Quest, který se objevuje náhodně v zápasech a jeho případné nalezení je velice limitované.

Pokud se ale hráčům podaří úkol najít, musí napříč mapou sebrat tři elemety, a to Beryllium, Plutonium a Tritium. Následně musí najít odpaliště, sestrojit bombu a dvě minuty toto místo bránit. Pokud se jim vše podaří, bomba se odpálí a hráči automaticky vyhrají celý zápas. Vše ale ztěžuje i onen fakt, že jejich lokace je viditelná pro všechny hráče. 

Activision si už s prvním Warzone otestoval, že hráči mají podobné „minieventy“ v oblibě. Původní battle royale hráčům poskytnul třeba možnost získání klíče a otevření bunkrů, mezi další akce patřil třeba i pád satelitů. Je tedy velice pravděpodobné, že podobných akcí se dočkáme i v novém Warzone 2.0.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama