Warner Bros. kupuje tvůrce bojovky MultiVersus
i Zdroj: Player First Games / Warner Bros.
MultiVersus Novinka Warner Bros. kupuje tvůrce bojovky MultiVersus

Warner Bros. kupuje tvůrce bojovky MultiVersus

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

Došlo na další akvizici. Společnost Warner Bros. investovala do studia Player First Games, které pro ni připravilo úspěšnou bojovku Multiversus.

Reklama

  • Společnost Warner Bros. odkoupila Player First Games
  • Zatím není známo, kolik za studio zaplatila
  • Vývojáři se i nadále budou věnovat hře MultiVersus

Studio Player First Games si udělalo jméno díky free-to-play bojovce MultiVersus, která se letos překlopila do plné verze. Společnost Warner Bros. byla s odvedenou prací zjevně nadmíru spokojena, studio totiž vzala pod vlastní křídla.

Na kolik akvizice vyšla, to bohužel ani jedna strana nezveřejnila. Studio se sídlem v Los Angeles budou i nadále řídit spoluzakladatelé Tony Huynh a Chris White. Jejich nadřízeným se stane Carlos Barbosa, viceprezident a vedoucí Warner Bros. Games San Diego.

Agent Smith brzy obohatí MultiVersus. Podívejte se na jeho praktiky
i Zdroj: Player First Games / Warner Bros.

Agent Smith brzy obohatí MultiVersus. Podívejte se na jeho praktiky

Řady bojovníků ve hře MultiVersus během července obohatí další známá postava, potěšeni budou především fanoušci filmové…

„Se studiem Player First Games jsme spolupracovali několik let při tvorbě a spuštění hry MultiVersus, jsme velmi rádi, že můžeme tento talentovaný tým přivítat ve společnosti Warner Bros. Games,“ uvedl prezident David Haddad. „Šikovný a kreativní tým doplňuje naše rozsáhlé vývojářské kapacity.“

Studio se i nadále bude starat o výše zmíněnou bojovku. „Náš tým je nadšený, že se může připojit k rodině Warner Bros. Games, cítíme, že to bude mít velký přínos pro MultiVersus,“ řekl Huynh.

Autoři do budoucna chystají implementaci ranked režimu, v němž se bude soutěžit o body a umístění v žebříčku, což se následně přetaví v možnost získat kosmetické předměty a další odměny. Dá se také očekávat, že hru časem obohatí nové postavy.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama