Warhammer 40,000: Space Marine 2 je gold. Temné sci-fi dorazí na podzim
i Zdroj: Saber Interactive
W40k: SM2 Novinka Warhammer 40,000: Space Marine 2 je gold. Temné sci-fi dorazí na podzim

Warhammer 40,000: Space Marine 2 je gold. Temné sci-fi dorazí na podzim

Dominik Tománek

Dominik Tománek

Platformy Xbox Xbox Series X|S PlayStation PlayStation 5 Windows PC

Kooperativní akce Warhammer 40,000: Space Marine 2 je jednou z nejočekávanějších her letošního roku. Vydavatel Focus Entertainment oznámil, že je hra připravena k vydání.

Reklama

  • Vydavatel oznámil, že je hra připravena k vydání
  • Datum vydání je tedy pevně stanovené na 9. září 
  • Veřejná beta ale byla zrušena

Nedávno tvůrci z amerického studia Saber Interactive představili trailer, který poskytl bližší pohled na ikonickou zbraň vojáků Impéria Chainsword. Ještě předtím ale bohužel oznámili, že chystaný veřejný beta test se nakonec konat nebude, vývojáři se chtěli soustředit na bezproblémové vydání samotné hry. Zdá se, že se toto rozhodnutí vyplatilo, protože na sociální síti X vydavatel Focus Entertainment oznámil, že je hra ve stádiu gold a tudíž dorazí 9. září v plné parádě. 

Warhammer 40,000: Space Marine 2 je chystané pokračování hry z roku 2011 od společnosti Saber Interactive, které se odehrává v ponurém válečném světě tohoto populárního univerza. Vrátí hrdina se i Titus z řad Ultramarines v doprovodu svých druhů Chairona a Gadriela, kteří mají za úkol pomáhat v boji proti invazním hordám nelítostných Tyranidů, kteří ohrožují Impérium. 

Warhammer 40,000: Space Marine 2 vyjde 9. září 2024, a to na PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S. Majitelé edic Gold a Ultra se dočkají o čtyři dny dříve.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama