Warframe: 1999 se předvádí v nové upoutávce
i Zdroj: Digital Extremes
Warframe Novinka Warframe: 1999 se předvádí v nové upoutávce

Warframe: 1999 se předvádí v nové upoutávce

David Bernard

David Bernard

Tvůrci populární looter-shooter akce Warframe během události TennoCon 2024 odhalili novou upoutávku na očekávané rozšíření Warframe: 1999. V něm se vydáme do městského státu Höllvania, kde budeme na přelomu tisíciletí pátrat po významném vědci Albrechtu Entratim.

Reklama

  • Warframe: 1999 se předvádí v nové upoutávce
  • Děj rozšíření nás zavede na přelom tisíciletí
  • Budeme pátrat po významném vědci
  • Milovníci motocyklů si přijdou na své
  • Expanze dorazí během zimních měsíců

Během akce TennoCon 2024, která je určena všem příznivcům populární bezplatné looter-shooter akce Warframe, došlo k odhalení nové upoutávky na rozšíření jménem Warframe: 1999, jehož vydání je plánováno na letošní zimu. V kůži Arthura Nightingale se vydáme na samotný konec druhého tisíciletí a budeme pátrat po vědci Albrechtu Entratim.

Děj rozšíření bude zasazen do městského státu Höllvania, jehož ulicemi se budeme prohánět v sedle tzv. “Atomicycle” - velmi netradičního motocyklu. Těšit se můžete na nové typy nepřátel, ničivé zbraně, taktický Warframe a řešení vztahů s tzv. “Protoframes” a záhadným návštěvníkem z daleké budoucnosti. Tvůrci ze studia Digital Extremes odhalili i více jak dvacetiminutovou herní upoutávku, na kterou se můžete podívat zde. Warframe: 1999 dorazí během zimních měsíců, a to na PC, Nintendo Switch, iOS a současnou i minulou generaci herních konzolí. Rozšíření bude již tradičně zcela zdarma.

Ukázka láká na nové rozšíření pro Warframe. Hráči se dočkají i vytoužené funkce
i Zdroj: Digital Extremes

Ukázka láká na nové rozšíření pro Warframe. Hráči se dočkají i vytoužené funkce

Oblíbenou looter-shooter akci Warframe v prosinci obohatí nové rozšíření Whispers in The Walls. Tvůrci nyní odhalili krátkou…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama