Vývojáři World War Z podruhé odkládají svou kooperativní akci Evil Dead
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři World War Z podruhé odkládají svou kooperativní akci Evil Dead

Vývojáři World War Z podruhé odkládají svou kooperativní akci Evil Dead

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 1. 2022 11:50

Další z odkladů zasahuje vývojářské studio Saber Interactive. Ve snaze přinést Evil Dead v jeho kompletní a zároveň i reprezentativní podobě učinili již loni těžké rozhodnutí posunout vydání až na letošní únor. Nyní, když se únor pomalu ale jistě přiblížil, dostáváme zprávu, že dříve oznámené datum znovu neklapne.

Reklama

  • Evil Dead: The Game bylo znovu odloženo
  • Z února se přesouvá na 13. května

Kooperativní akce, v níž hráči stanou proti silám temnoty značky Evil Dead, byla odložena na 13. května, tedy přímo na pátek třináctého. V příspěvku vývojářů se dočítáme, že změna plánů souvisí se snahou zapracovat na doladění detailů, které považují za podstatné a vyžadující dokončení.

Aby se nicméně tvůrci vymanili ze stínu negativ, upozorňují na své únorové plány. V nadcházejícím měsíci plánují totiž hned dvě záležitosti. Zaprvé upozorňují, že chtějí hráče informovat o zahájení předobjednávek a zadruhé, a to je důležitější, hodlají nabídnout nový trailer navazující na gameplay ukázku z E3 2021.  

Mimo kooperace má hra svůj koncept odlišit i uvržením jednoho z hráčů do role oponenta – tzv. Kandarian Demona – v rámci asymetrického multiplayeru. Další nedílnou součástí obsahu, která loni přispěla i k prvnímu odkladu, je pak zahrnutí singleplayeru, resp. offline multiplayeru s boty.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama