Vývojáři Gears ukáží tento měsíc nové demo Unreal Enginu 5
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývojáři Gears ukáží tento měsíc nové demo Unreal Enginu 5

Vývojáři Gears ukáží tento měsíc nové demo Unreal Enginu 5

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

4. 7. 2021 09:35

The Coalition, stojící za posledními díly série Gears of War, resp. Gears, předvedou na každoroční konferenci herních vývojářů (GDC) novou ukázku Unreal Enginu 5. Technologické demo nazvané Alpha Point poběží na Xbox Series X a zaměří se na zdůraznění vnitřních mechanismů nového enginu.

Reklama

  • Nové technologické demo Unreal Enginu 5 se ukáže na červencovém Game Developers Conference
  • Přibližně hodinovou prezentaci zde povedou zástupci studia The Coalition

Studio Coalition už před časem potvrdilo, že se po předešlém dokončení Gears 5 naplno přesouvá k Unreal Enginu 5, dávajíc tak definitivní sbohem čtvrté generaci, jenž byla užita čtvrtého a pátého dílu.

Ukázka nové technolgie společnosti Epic bude na GDC prezentována 20. července. O představení se za studio Coalition postará technical art director Colin Penty a technical director Kate Raynar. Důraz bude směřován na práci s interní pamětí, tvorbu postav a integraci softwaru pro zpracování tváří MetaHumans.

Z dosud potvrzených titulů, které se mají do páté generace Unreal Enginu potvrzeně přesunout, lze jmenovat např. čtvrtý Bioshock, Senua’s Saga: Hellblade 2, budoucí projekt InXile nebo právě zmíněné pokračování série Gears. Ještě před nadcházejícím šestým dílem mají nicméně Coalition hráče překvapit vlastní experimentální značkou, sloužící k ozkoušení nového enginu před jeho nasazením v sérii Gears.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama