Ubisoft znovu odložil Skull and Bones. Ostatní chystané hry by měly vyjít dle plánu
i Zdroj: Hrej.cz
Skull & Bones Novinka Ubisoft znovu odložil Skull and Bones. Ostatní chystané hry by měly vyjít dle plánu

Ubisoft znovu odložil Skull and Bones. Ostatní chystané hry by měly vyjít dle plánu

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

12. 5. 2021 05:30

Ubisoft v posledním reportu zhodnotil uplynulý fiskální rok, přičemž nabídnul také výhled do nejbližší budoucnosti. Z něj vyplývá, že plachetnice z námořní akce Skull and Bones vítr odvál na daleké moře.

Reklama

  • Termín vydání Skull and Bones byl znovu posunut
  • Hra se objeví nejdříve během dalšího fiskálního roku
  • U ostatních titulů se nic nemění, Far Cry 5 a RS Quarantine podle všeho vyjdou nejpozději koncem září

Společnost totiž oznámila, že byla námořní akce opět odložena. Ubisoft chce hru vydat až během fiskálního roku 2022/2023. To znamená, že vyjde nejdříve v dubnu příštího roku, spíše ale později. Představena přitom byla už v na E3 v roce 2017, k vydání mělo dojít o rok později.

Dobrou zprávou je, že jde o jediný odklad, s nímž se nyní počítá. Ubisoft výslovně zmínil tituly, které se objeví během letošního fiskálního roku, do výčtu patří Far Cry 6, Rainbow Six Quarantine, Riders Republic, The Division Heartland a Roller Champions.

Analytik Daniel Ahmad zároveň podotknul, že se na plánovaném termínu vydání Far Cry 6 a Rainbow Six Quarantine nic nezměnilo, obě hry by měly vyjít nejpozději koncem září. Jak ale dodal, sám by se nedivil, kdyby jedna z nich byla posunuta.

Analytik se zmínil také o dalších detailech z konferenčního hovoru. Ubisoft se v budoucnu podle všeho bude chtít více zaměřit na pestrý lineup prémiových titulů, které by měly podpořit free-to-play hry určené pro konzole, PC i mobilní platformy. Nechce přitom zapomínat ani na multiplayer a sociální prvky, vnímá je jako nástroje, jejichž prostřednictvím lze hráče motivovat k dlouhodobému hraní. 

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama