Vývoj Metroid Prime 4 se restartuje
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vývoj Metroid Prime 4 se restartuje

Vývoj Metroid Prime 4 se restartuje

Pavel Makal

Pavel Makal

25. 1. 2019 14:46 4
Reklama

Jednou ze značek, jejíž návrat netrpělivě vyhlížíme, je Metroid Prime. Čtvrtý díl byl oznámen na předloňské E3, téměř deset let po vydání Metroid Prime 3, a od té doby jsme o něm prakticky neslyšeli. Informace, která přichází dnes, ale fanoušky asi moc nepotěší.

Nintendo totiž vydalo krátké, tříminutové video, z něhož jsme se dozvěděli, že podoba vyvíjené hry nedosahovala standardů, s nimiž by společnost mohla být spokojena, a proto dochází k jeho kompletnímu restartu. Hru měl původně vyvíjet „nový, talentovaný tým“ pod vedení Kensuke Tanabeho, nově se však na vývoji budou podílet Retro Studios, autoři předchozích tří dílů.

Nintendo se prostřednictvím výkonného manažera Šinyi Takahašiho omlouvá za zdržení a chápe, že je tato zpráva pro fanoušky série zklamáním. Společnost nicméně uvádí, že má na své hry vysoké nároky a chce své komunitě poskytnout jen to nejlepší. Přestože tedy bylo rozhodnutí k tomuto nepopulárnímu kroku složité, je podle Takahašiho slov nezbytné pro úspěšné dokončení celého projektu.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama