Vysněný crossover: V druhých Hot Wheels se projedete i Dodgem Dominica Toretta
i Zdroj: Milestone
Novinka Vysněný crossover: V druhých Hot Wheels se projedete i Dodgem Dominica Toretta

Vysněný crossover: V druhých Hot Wheels se projedete i Dodgem Dominica Toretta

Patrik Jelínek

Patrik Jelínek

29. 7. 2023 09:35

Na crossovery a další formy spolupráce už jsme si u velkých značek poměrně zvykli. Příkladem je Call of Duty, které jsme jen tento týden např. spojili s tím, že čerpá obsah i v napojení na hudební průmysl, nebo Dying Light 2, jež zase čerpá obsah z Walking Dead. Nejnovější forma spolupráce je pak podobně smysluplná. Vývojářské studio Milestone jako kdysi Turn 10 oznámilo, že jeho závody Hot Wheels Unleashed 2 budou s vydáním nabízet i obsah z filmové ságy Rychle a zběsile ve formě DLC.

Reklama

  • Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged čeká crossover s Rychle a zběsile
  • Do hry se dostanou nová DLC auta, včetně Dodge Dominica Toretta
  • Dodge bude pro všechny hráče zdarma, zbylá auta budou již placená

Chystaná spolupráce byla poprvé naznačena na začátku tohoto roku filmem Fast X, kdy si syn Dominica Toretta (Brian) a jeho sestra (Mia) zahráli na plátně Hot Wheels Unleashed – tedy předchozí díl série. 

Spolupráce, kterou tak vidíme nyní, je pak finální výsledek. Jak prozrazuje trailer, do hry se dostanou nové vozy, které budou inspirované filmy. Prvním bude novější model Torettova Dodge Charger SRT Hellcat Widebody (Fast 9 a Fast X), který ve hře bude k dispozici od prvního dne, tedy od 19. října.

Po něm budou následovat vozy, jež patrně naznačuje konec traileru. Ty přijdou až o něco déle jako placené DLC, kde video uvádí celkem osm kousků. Z těch, které se již podařilo také identifikovat, lze zmínit původní Dodge Charger, jenž působil ve starších dílech série, Brianův Sklyine GT-R a možná také Lykan Hypersport a Mustang z Tokyo Drift.

„Jsme rádi, že můžeme tyto dvě ikonické závodní série ještě více sblížit v Hot Wheels Unleashed 2: Turbocharged, jež navazuje na roky spolupráce s našimi skvělými partnery z Universal Games a Digital Platforms," uvedl v tiskové zprávě Mike DeLaet, globální šéf digitálních her společnosti Mattel. 

Ve své zprávě následně doplnil, že „byste jen těžko pohledali přirozenější spojení než právě Hot Wheels a Rychle a zběsile, kdy i tým Milestone odvedl vynikající práci při oživování fanoušky oblíbených vozidel v autentickém stylu Hot Wheels Unleashed.”

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama