Vyšlo poslední DLC pro Outer Worlds
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vyšlo poslední DLC pro Outer Worlds

Vyšlo poslední DLC pro Outer Worlds

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

18. 3. 2021 09:58

Minulý týden se potvrdily náznaky ohledně dalšího DLC pro The Outer Worlds. Autoři se rozhodli, že fanoušky už nebudou zbytečně napínat, Murder on Eridanos představili skrze krátký filmeček a rovnou přihodili klíčové detaily. Přídavek se nyní ukazuje v muzikálním launch traileru.

Reklama

Druhé a zároveň poslední DLC odkazuje na klasické detektivky. Hráč vklouzne do baloňáku váženého inspektora, aby vyšetřil vraždu proslulé herečky Halcyon Helen. Komentář ze strany vývojářů naznačoval, že se dění ponese v jisté nadsázce, což potvrzuje i šílený trailer.

V záběrech je představen luxusní resort společnosti Rizzo, kde se našlo tělo herečky, ale také další oblasti planety Eridanos, které inspektor v rámci vyšetřování bude muset navštívit. V akci se ukazuje Discrepancy Amplifier, šikovná pomůcka odhalující všechny důležité detaily potřebné ke zdárnému vyřešení zapeklitého případu. Přístroj je evidentně naprogramován, aby detektivovi poskytoval vtipnou zpětnou vazbu.

Zatím se zdá, že krom Halcyon Helen přijdou o život i další nebožáci, patrně jde o důsledek pečlivé detektivní práce. Profesi intergalaktického inspektora si můžete vyzkoušet již nyní, Murder on Eridanos je již k dispozici na konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4, PlayStation 5 a na PC, později dorazí také na Switch.

 

 

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama