Vyleštěné RPG Godfall zřejmě míří i na PlayStation 4
i Zdroj: Hrej.cz
Godfall Novinka Vyleštěné RPG Godfall zřejmě míří i na PlayStation 4

Vyleštěné RPG Godfall zřejmě míří i na PlayStation 4

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

26. 4. 2021 13:03 2

Když v listopadu loňského roku oficiálně zamířil do prodeje PlayStation 5, doprovodila jej pětice launchových titulů. Vedle předinstalovaného Astro’s Playroom to byli Demon’s Souls, Marvel's Spider-Man: Miles Morales, Sackboy: A Big Adventure a Godfall. Poslední zmíněný působil především kvalitativně mezi ostatními jako chudý příbuzný, i tak se ale zřejmě podívá na PlayStation 4.

Reklama

  • Godfall, původně exkluzivita pro PS5 a PC, zřejmě vyjde i na PS4
  • Naznačuje to listing PEGI
  • 12. května skončí půlroční exkluzivita zmíněných platforem

Alespoň to naznačuje nový listing evropské ratingové komise PEGI. Ta Godfall pro PlayStation 4 ohodnotila v pátek. 12. května (některé zdroje uvádějí 21. května, ale 12. května skutečně uplyne půl roku od vydání hry) navíc končí avizovaná půlroční exkluzivita pro konzoli PlayStation 5 a PC, v tomto ohledu by tedy vydání Godfall na PS4 dávalo smysl. Studia stojící za hrou nebo platformou (Counterplay Games a Sony) ale zatím nic nepotvrdila.

Godfall si na agregátoru hodnocení Metacritic drží jen mírně nadprůměrné hodnocení 61, z naší recenze si odnesl podprůměrné 4 z 10. Nejde sice o vyloženě hroznou hru, zaujmout ale umí především grafikou a slouží spíše jako benchmark technologického pokroku nové generace konzolí. V této souvislosti je port na PlayStation 4 celkem diskutabilní.

Pokud stále vlastníte jen PlayStation 4, dáte Godfallu šanci?

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama