Výherkyně soutěže dostala monstrózní Jeep Gladiator inspirovaný Halo
i Zdroj: Hrej.cz
Halo Infinite Novinka Výherkyně soutěže dostala monstrózní Jeep Gladiator inspirovaný Halo

Výherkyně soutěže dostala monstrózní Jeep Gladiator inspirovaný Halo

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

10. 3. 2022 15:15

Výrobce energetických nápojů Rockstar Energy předal hlavní cenu své soutěže pořádané ve spolupráci se značkou Halo. Jistá američanka se nyní může těšit z divoce upraveného Jeepu Gladiator, inspirovaného světem kultovní sci-fi střílečky a jejím hlavním hrdinou Master Chiefem. Jak stroj vypadá ve skutečnosti?

Reklama

  • Výherkyně soutěže pořádané energy drinky Rockstar dostala upravený Jeep Gladiator
  • Jde o unikátní model inspirovaný sérií Halo a Master Chiefem

Za projektem stojí tuningová společnost Magnaflow, specializující se na výfuky. Ta ve spolupráci s Rockstar Energy upravila mohutný Jeep Gladiator JT tak, aby šlo o “automobilovou verzi Master Chiefa, hvězdy herní značky Halo”. Samotné vozidlo pak vzniklo mimo jiné ku příležitosti vydání Halo Infinite v prosinci loňského roku.

Vozidlo pohání 3,6litrový vidlicový šestiválec Pentastar se základním výkonem 280 koní, firma ho ale obdařila sportovním sáním, modulem pro úpravu citlivosti plynového pedálu od K&N, chladičem oleje převodovky Mishimoto nebo chladičem posilovače řízení. Výrobce se pak pochopitelně vyřádil ve svém vlastním oboru a Jeep osadil divokým výfukovým systémem s koncovkami odkazujícími na sérii Halo. Konkrétně by výfuky měly připomínat raketomet M41 SPNKR.

Výraznými změnami prošel podvozek, zavěšení, odpružení a brzdový systém, díky sportovním dílům by mělo vozidlo obstát i v brutálním terénu. Kontakt s teréném obstarávají dvacetipalcová kola s obludnými 43palcovými terénními pneumatikami Mickey Thompson.

Větší předělávky se dočkala karoserie, včetně bláznivých průhlednějších dveří nebo agresivnější přední masky. Interiér byl osazen mimo jiné zelenými sedačkami s ikonickým označením 117, interkomem nebo vysílačkou GMRS.

Vozidlo si nakonec skrze soutěž užije mladá dáma Summer. Ta sama o sobě tvrdí, že s Halo trávila spoustu času během studia na střední škole, do soutěže se ale přihlásila aby vyhrála konzoli Xbox. Také prodala své staré auto a slíbila, že bude monstrózní Jeep využívat jako “daily”, tedy auto na každodenní použití.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama