Vydání The Rogue Prince of Persia se odkládá. Může za to Hades 2
i Zdroj: Ubisoft / Evil Empire
The Rogue Prince of Persia Novinka Vydání The Rogue Prince of Persia se odkládá. Může za to Hades 2

Vydání The Rogue Prince of Persia se odkládá. Může za to Hades 2

David Bernard

David Bernard

11. 5. 2024 12:15

Francouzské herní studio Evil Empire oznámilo odklad vydání chystaného roguelite titulu The Rogue Prince of Persia. Důvodem je dle slov tvůrců nečekané vydání předběžného přístupu pro Hades 2. Na nové dobrodružství ale nebudeme muset čekat příliš dlouho.

Reklama

  • The Rogue Prince of Persia se odkládá
  • Důvodem je vydání předběžného přístupu pro Hades 2
  • Nové datum se dozvíme již v pondělí
  • Tvůrci využijí nově získaný čas k opravám a vylepšením

Francouzské herní studio Evil Empire oznámilo odklad vydání chystaného roguelite titulu The Rogue Prince of Persia. Důvodem je dle slov tvůrců nečekané vydání předběžného přístupu pro Hades 2, který dorazil 6. května. Francouzští tvůrci se k rozhodnutí vyjádřili prostřednictvím oficiálního příspěvku na sociální síti X.

Byl to pro nás trochu bláznivý týden! Všechno to začalo, když vyšla malá hra s názvem Hades 2 - možná jste o ní slyšeli? Vzhledem k tomu, že tuto hru hrají všichni a jejich máma (včetně celého našeho týmu... a jejich maminek), rozhodli jsme se, že lidem umožníme, aby se s ní pobavili, než vydáme The Rogue Prince of Persia. Stále platí květnové vydání. Přesné datum vám přineseme během pondělka.” 

Přestože má The Rogue Prince of Persia naši plnou důvěru, nestává se každý den, aby hra stejného žánru, která se navíc řadí k nejočekávanějším titulům roku 2024, dorazila do předběžného přístupu týden před vydáním vaší hry. Nejsme dostatečně hrdí na to, abychom tyto důsledky ignorovali a skutečně věříme, že toto krátké zpoždění je pro nás a naši cestu předběžným přístupem tím nejlepším rozhodnutím. A co víc, situace umožňuje studiu naši hru dále vylepšovat, přidat více cool věcí a odstranit chyby před vydáním. Nyní může náš tým otestovat první plánovanou opravu a rozšířit ji. Prvotní aktualizace začínala bobtnat a další porce času, kterou jsme díky našemu rozhodnutí získali, znatelně snížila úroveň stresu našeho producenta a režiséra.”

"Naprosto chápeme, že je to nepříjemná zpráva pro každého, kdo si chtěl hru zahrát, zvláště tak blízko k očekávanému datu vydání. Můžeme jen zvednout ruce, omluvit se a doufat, že to chápete. Čekání se vyplatí! Děkujeme za vaši trpělivost," zní z oficiálního příspěvku na sociální síti X.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama