Vydání Tales of the Shire bylo odloženo
i Zdroj: Private Division / Wētā Workshop
Tales of the Shire Novinka Vydání Tales of the Shire bylo odloženo

Vydání Tales of the Shire bylo odloženo

David Bernard

David Bernard

Simulátor hobitího života, Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game, byl odložen na počátek příštího roku. Tvůrci potřebují více času a děkují za trpělivost příznivců. Současně zvou na prezentaci, která proběhne již 22. září.

Reklama

  • Tales of the Shire bylo odloženo
  • Tvůrci potřebují více času
  • Nové datum vydání se pravděpodobně dozvíme na prezentaci Hobbit Day Showcase
  • Ta proběhne 22. září 2024 v 19:30 našeho času

Simulátor hobitího života, Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game, měl dorazit během druhé poloviny letošního roku. Tvůrci ze společnosti Wētā Workshop nicméně prostřednictvím oficiálního příspěvku na sociální platformě X oznámili odklad hry na počátek roku 2025.

Všichni z nás ve Wētā Workshop jsme nadšení, že vás můžeme přivítat v Kraji, poklidném koutu světa J.R.R. Tolkiena. Když nový hobit poprvé vkročí do Rádovska, chceme, aby tento okamžik byl přesně takový, v jaký doufáte. Abychom zajistili, že tento záměr naplníme, Tales of the Shire bude nově vydáno začátkem roku 2025. Děkujeme za vaši trpělivost a stálou podporu. Nezapomeňte se 22. září podívat na naši prezentaci A Hobbit Day Showcase, kde se o Tales of the Shire a novém datu vydání dozvíte více,” stojí v oficiálním příspěvku.

Prezentace Hobbit Day Showcase proběhne 22. září 2024 v 19:30 našeho času. Sletovat ji bude možné na platformách YouTube, Twitch, X a TikTok. Tales of the Shire: A Lord of the Rings Game dorazí v blíže nespecifikované datum, a to na PC, PlayStation 5, Xbox Series X/S a Nintendo Switch.

V hobitím simulátoru Tales of the Shire si zkusíte, jaké je to žít v Kraji
i Zdroj: Wētā Workshop

V hobitím simulátoru Tales of the Shire si zkusíte, jaké je to žít v Kraji

Každý si někdy říkal, jaké by to bylo být hobitem. Útulný simulátor Tales of the Shire vás zavede do Kraje a umožní vám si…

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama