Vychází spin-off Halo: Spartan Strike
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vychází spin-off Halo: Spartan Strike

Vychází spin-off Halo: Spartan Strike

Jiří Bigas

Jiří Bigas

17. 4. 2015 09:03
Reklama

Ukrátit si čekání na Halo 5: Guardians můžete buď tak, že si před vydáním pokračování zrekapitulujete všechny předchozí díly, anebo se vrhnete na (nejen) mobilní předkrm.

Halo: Spartan Strike je top down střílečka od 343 Industries a Vanguard Games, která je k dispozici na platformách Windows 8.1, Windows Phone, iOS a Steamu. Titul měl původně vyjít už 12. prosince, ale Microsoft jeho vydání odložil, protože se vývojáři museli prioritně věnovat opravám chyb v Halo: The Master Chief Collection.

Zajímavé je především to, že když byla hra loni v říjnu oznámena, Microsoft tvrdil, že ji nemá v plánu uvést na konzole, Android nebo zařízení od Applu. Nakonec je ale k dispozici právě i verze pro iOS. A to samé platí i pro předchozí díl. Spartan Strike totiž navazuje na Halo: Spartan Assault z roku 2013, za jehož vývojem rovněž stála studia 343 Industries a Vanguard Games. Pokračování se odehrává ve městě New Mombasa v roce 2552 během událostí Halo 2.

Coby Spartan se pustíte do tří desítek misí a povedete jednotky UNSC v bitvách ve městě i v džungli. Některé z achievementů, které lze získat hraním Spartan Strike odemknou exkluzivní předměty v The Master Chief Collection. Novinka stojí na Steamu 6 eur a v bundlu se Spartan Assault rovných deset. Stejné ceny platí i pro nákup hry ve verzi pro iOS na App Storu.

Reklama
Reklama

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama