Vychází Meet Your Maker. Mix first-person akce a tower defense se připomíná trailerem, hru najdete i ve službě PS Plus
i Zdroj: Behavior Interactive
Novinka Vychází Meet Your Maker. Mix first-person akce a tower defense se připomíná trailerem, hru najdete i ve službě PS Plus

Vychází Meet Your Maker. Mix first-person akce a tower defense se připomíná trailerem, hru najdete i ve službě PS Plus

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

5. 4. 2023 08:00

Čas od času se objeví vskutku netradiční nápad, z něhož vznikne ojedinělý herní zážitek. Do této kategorie zcela určitě spadá také novinka Meet Your Maker od autorů Dead by Daylight.

Reklama

  • Meet Your Maker je k dispozici na PC a na konzolích současné i minulé generace
  • Za hrou stojí autoři Dead by Daylight
  • Novinka zamířila do základní nabídky PS Plus

Studio Behavior Interactive si poradilo s asynchronním multiplayerem ve výše zmíněné hororovce, může si tedy troufnout na další experiment. Tentokrát míchá rychlou akci typickou pro first-person střílečky s prvky tower defense. A výsledek minimálně na papíře působí opravdu svěžím dojmem.

Nabídka her v rámci PS Plus Essential v dubnu přinese Sackboye a stylizované RPG
i Zdroj: Sumo Digital

Nabídka her v rámci PS Plus Essential v dubnu přinese Sackboye a stylizované RPG

Společnost Sony představila nabídku titulů v rámci předplatného PlayStation Plus Essential pro letošní duben. Od 4. dubna,…

29. 3. 2023 17:58

Příběh je zasazen do postapokalyptické pustiny, kde se hraje o přežití celého lidstva. S ostatními hráči budete bojovat o ztenčující se zásoby genetického materiálů, který představuje úplně poslední naději na lepší zítřky. Aby bylo možné materiál ochránit, musíte se pustit do výstavby vlastní základny s různými obrannými prvky, použít můžete třeba ohnivé pasti, výbušniny, střílny či počítačem řízené hlídky. Design by měl být promyšlený, aby se nezvaní hosté skrze labyrint smrti nedostali k cennému pokladu.

Do terénu se však pustíte i vy, druhá část hry spočívá v návštěvě staveb ostatních lidí. V tomto případě půjde spíše o rychlé reflexy a přesnou mušku. Do hry se samozřejmě můžete pustit i v kooperaci s kamarády.

Meet Yout Maker je už nyní k dispozici na PC a konzolích Xbox One, Xbox Series, PlayStation 4 a PlayStation 5. Hra se navíc rovnou zařadila do základní nabídky služby PlayStation Plus.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama