Nabídka her v rámci PS Plus Essential v dubnu přinese Sackboye a stylizované RPG
i Zdroj: Sumo Digital
Novinka Nabídka her v rámci PS Plus Essential v dubnu přinese Sackboye a stylizované RPG

Nabídka her v rámci PS Plus Essential v dubnu přinese Sackboye a stylizované RPG

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

29. 3. 2023 17:58

Společnost Sony představila nabídku titulů v rámci předplatného PlayStation Plus Essential pro letošní duben. Od 4. dubna, tedy příštího úterka, do nejlevnější varianty služby zamíří Sackboy: A Big Adventure, Tails of Iron a již dříve potvrzený Meet Your Maker.

Reklama

  • PS Plus nabídne v dubnu Sackboye, Meet Your Maker a 2D RPG Tails of Iron

Jeho příchod do služby byl oznámen už před časem. Je totiž souběžný se samotným vydáním hry. Originální akce od tvůrců Dead by Daylight spočívá v budování vlastní základny, ve které ukrýváte cenné suroviny. Ty se vám snaží ostatní hráči ukrást. A vy jim samozřejmě můžete tuhle zlomyslnost vrátit. Hratelnostně tak Meet Your Maker připomíná kombinaci Quake a Dungeon Keeper.

To Sackboy: A Big Adventure asi není třeba blíže představovat. Jeden z launchových titulů konzole PlayStation 5 vrátil na obrazovky oblíbené pletené hrdiny ze světa Little Big Planet a opět nabídl návykovou plošinovkovou hratelnost s roztomilými postavičkami, pestrými světy a důrazem na kreativitu. I když hra nenabízí ani zdaleka tak hluboké možnosti vytváření vlastního obsahu, jako to uměla původní série.

Nejmenším titulem z aktuální nabídky budou nenápadné Tails of Iron. V nich se zhostíte role krysy a v nehostinném, stylizovaném 2D světě pokořit spoustu tuhých nepřátel. Osobitá řežba vyšla na Steamu už v druhé polovině roku 2021 a byla hráči přijata velmi kladně, může tedy jít o skrytý poklad.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama