Vybíráme herní periferie pod stromeček
i Zdroj: Hrej.cz
Novinka Vybíráme herní periferie pod stromeček

Vybíráme herní periferie pod stromeček

Komerční sdělení
8. 12. 2021 15:00

Vánoce se blíží, a je tedy vhodná příležitost vyhlížet ideální dárky pro své blízké. Pokud máte v okolí hráče, nebo si radost uděláte sobě, rozhodně byste neměli minout řadu herních produktů od Niceboye.

Reklama

Herní periferie Niceboy ORYX patří svou kombinací nízké ceny a slušné kvality mezi ideální dárky pod stromeček. Na webu Niceboy e-shopu najdete hned celou řadu produktů. Výběr ale může být dost zapeklitý, proto v následujících řádcích představíme periferií, které vám neudělají díru do peněženky a zároveň potěší každého hráče pod stromečkem.

V první řadě můžete sáhnout po skvělé mechanické klávesnici ORYX K445 Element s mechanickými lineárními spínači. Novinka v nabídce Niceboye se vyznačuje kovovým tělem, 100% rozvržením kláves a RGB podsvícením. Hráči jistě ocení N-Key Rollover a spínače Goro RX s vysokou životností a přesností. Bezproblémové Plug & Play připojení je otázkou vteřiny a sada multimediálních kláves zefektivní i vaši práci.

Vybíráme herní periferie pod stromeček
i Zdroj: Hrej.cz

ORYX K445 Element seženete za 1 199 Kč. Z nabídky herních klávesnic můžeme doporučit také kompaktní model K300X s Outemu Blue spínači nebo vybavenější ORYX K600 s Outemu Red. Mechanické klávesnice jsou zkrátka základem, pokud u her sedíte dlouhé hodiny.

U sluchátek sáhneme rovněž do střední třídy v podobě ORYX X500 Shadow. Jde o skvělého parťáka k nenáročnému i kompetitivnímu hraní. Přehled o pozici soupeřů vám poskytne virtuální 7.1 zvuk a nadstandardně velké 53mm měniče. O komunikaci se postará odpojitelný mikrofon s indikační LED. Robustní konstrukce s flexibilními náušníky poskytne dostatek pohodlí i pro delší herní večery.

Vybíráme herní periferie pod stromeček
i Zdroj: Hrej.cz

V akci seženete ORYX X500 za 1 199 Kč. Méně náročnějším hráčům můžeme doporučit také ORYX X300 kompatibilní s konzolemi, PC a telefony. Náročnější uživatelé si přijdou na své s ORYX X700 Legend a jejich 55mm měniče.

Nakonec zde máme myš. U té není třeba dělat žádnou vědu a hráčům vystačí model s kvalitním senzorem a pár tlačítky navíc. Přesně to nabízí ORYX M300 Duke. S touto myškou si poradíte s nepřáteli stejně jako samotný Duke Nukem. Vyjde vás přitom na krásných 499 Kč v aktuální slevě.

Vybíráme herní periferie pod stromeček
i Zdroj: Hrej.cz

Pokud hledáte odlehčenější, ale o to lépe vybavený model, poslouží vám skvěle ORYX M666 Daemon s ultralehkým designem. Nabízí kvalitní Pixart 3330 senzor, Omron spínače a váhu pouhých 66 gramů.

Na novém e-shopu Niceboye najdete i další periferie a příslušenství. Nechybí herní podložky, židle nebo třeba mikrofony. Svému kamarádovi nebo sobě tak můžete pod stromeček pořídit přesně to, co potřebuje.

Reklama
Reklama

Komerční sdělení

Autorem textu je zadavatel reklamy.

Reklama
Reklama