Vůbec první hardcore postava na úrovni 100 v Diablo IV navždy zemřela. Může za to zásek hry a odpojení od serveru
i Zdroj: Blizzard Entertainment / Microsoft
Diablo IV Novinka Vůbec první hardcore postava na úrovni 100 v Diablo IV navždy zemřela. Může za to zásek hry a odpojení od serveru

Vůbec první hardcore postava na úrovni 100 v Diablo IV navždy zemřela. Může za to zásek hry a odpojení od serveru

Tadeáš Pepř

Tadeáš Pepř

8. 6. 2023 09:35 3

Před pár dny jsme vás informovali o tom, že streamer cArn jako vůbec první dosáhl se svou postavou v Diablo IV úrovně 100 při nastavení hardcore. Tedy takovém, při kterém je pro postavu smrt definitivní. Zapsal se tak nesmazatelně do historie hry jako takové i značky Diablo, a bude otištěn na skutečné soše démonky Lilith, o svou postavu ale včera nenávratně přišel, a to velmi nešťastným způsobem.

Reklama

  • Streamer cArn přišel o svou hardcore postavu, se kterou jako první dosáhl úrovně 100
  • Zabilo ji odpojení od serveru

Na případ upozornil magazín PCGamesN. Po dosažení maximální úrovně cArn nadále intenzivně pracoval a zlepšoval svého Barbara, aby posbíral co nejlepší set brnění a byl tak připravený vrhnout se na úplně závěrečný souboj hry. Při prozkoumávání světa a kosení nepřátel se ale jeho postava najednou zadrhne a zaseknou se i všichni nepřátelé. Obrazovka následně zhasne a cArn už tuší, že mohl narazit na velmi zásadní problém.

Hra se podle všeho zasekla a odpojila od serveru. Ten ještě chvíli odmítá hráče pustit do hry. Po opětovném nalogování a připojení už ale na streamera čeká nabídka s vytvořením postavy, což je jasný důkaz, že původní postava už nežije. Podle záznamu v síni slávy Hall of Fallen Heroes ji zabil netopýr.

C4rn sice naznačil že doufá, že by Blizzard mohl chybu zvrátit, firma to ale ve zvyku nemá, i když je chyba na její straně. Streamer poukazuje na to, že mu až tak nevadí ztráta postavy jako takové, ale velmi cenného vybavení. Ostatně hraním a grinděním strávil přes 82 hodin času. V současnosti se už na cestu za úrovní 100 vrhá znovu s postavou Rogue. Snad ho nepotká podobně nešťastný osud.

Streamer dosáhl jako první hardcore levelu 100 v Diablo IV. Jiným ale cestu za rekordem překazil glitch
i Zdroj: Blizzard

Streamer dosáhl jako první hardcore levelu 100 v Diablo IV. Jiným ale cestu za rekordem překazil glitch

V nedávno vydaném hitu Diablo IV už se objevují první majitelé postav na maximální úrovni 100, nás ale zajímají spíš zájemci…

5. 6. 2023 16:09
1
Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama