Novinka Ghostrunner 2 vyjde už během příštího roku. Autoři se pochlubili několika obrázky

Ghostrunner 2 vyjde už během příštího roku. Autoři se pochlubili několika obrázky

Jakub Štěpánek

Jakub Štěpánek

Dva roky starý Ghostrunner je pověstný svou nesmlouvavou obtížností, tím si ale zároveň získal srdce hráčů, kteří s oblibou testují své nervy. Nikoho tedy zřejmě nepřekvapilo, když studio One More Level minulý rok v květnu oznámilo pokračování. Více k němu řeklo v nedávném streamu.

Reklama

  • Ghostrunner 2 dorazí v posledním kvartálu příštího roku
  • Další informace budou k dispozici na jaře

Nové informace tvůrci uvolnili při příležitosti oslav dvouletého výročí úspěšné jedničky, která již pokořila hranici 1,5 milionu prodaných kopií. Dvojku označují jako větší a ambicióznější titul, byť bude stát na stabilních základech položených v první hře. Autoři se budou snažit nabídnout více možností, jak ke hře přistoupit. Jádrem hratelnosti bude i nadále mix parkouru a rychlé akce, vývojáři však tentokrát kladou mnohem větší důraz na příběh a jednotlivé postavy. 

Ghostrunner se znovu hlásí o slovo. Vychází kompletní edice, která zahrnuje veškerý bonusový obsah
i Zdroj: 505 Games

Ghostrunner se znovu hlásí o slovo. Vychází kompletní edice, která zahrnuje veškerý bonusový obsah

Ghostrunner sice vyrazil do boje už v říjnu roku 2020, autoři však do hry postupem času napumpovali spoustu dodatečného…

V horní galerii si můžete prohlédnout několik obrázků, které napovídají, jak budou vypadat některé lokace a hlavní aktéři. Na záběry ze hry si však ještě budeme muset počkat.

Čekání by ovšem nemuselo být příliš dlouhé. Autoři totiž oznámili, že by chtěli dalšího Ghostrunnera doručit v rámci čtvrtého kvartálu příštího roku. Hra míří na PC a konzole PlayStation 5 a Xbox Series. Další informace dorazí na jaře.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama