Dodatečné plány pro Ghostrunner 2 odhaleny
i Zdroj: 505 Games
Ghostrunner 2 Novinka Dodatečné plány pro Ghostrunner 2 odhaleny

Dodatečné plány pro Ghostrunner 2 odhaleny

David Bernard

David Bernard

22. 10. 2023 12:10

Pokračování oblíbené kyberpunkové akce Ghostrunner se kvapem blíží. Do futuristického města se vydáme již 26. října, a to na PC, Playstation 5 a Xbox Series X/S. Tvůrci ze studia One More Level spolu s vydavatelem 505 Games odhalili, jaký obsah nás čeká v době po vydání.

Reklama

  • Ghostrunner 2 odhalil dodatečný obsah
  • Season pass je součástí Brutal Edition
  • Hra dostane čtyři kosmetické balíčky a nový herní mód

Parkurová sci-fi řežba Ghostrunner, která vyšla před třemi lety, dokázala oslovit mnoho fanoušků žánru. Již 26. října se dočkáme pokračování Ghostrunner 2 a opět se pustíme do zběsile rychlého dobrodružství. Pokud si hru pořídíte v tzv. Brutal Edition, automaticky získáte season pass, který se samostatně prodává zhruba za 500 Kč. Součástí season passu jsou čtyři kosmetické balíčky a herní mód Endless Moto Mode, ve kterém pravděpodobně hojně využijeme motocykl, kterým hlavní hrdina disponuje.

V každém z kosmetických balíčků hráči obdrží tři skiny pro meč a rukavice, a to spolu s jedním skinem pro motocykl. První balíček nese název Ice Pack a vyjde 7. prosince. Během února příštího roku bude následovat balíček Dragon Pack, který v červnu doplní Heat Pack. Mód Endless Moto Mode by měl dorazit později, a to spolu s tzv. Anniversary Packem v září 2024. Pokud vás dodatečný obsah láká a rozhodnete se pro koupi Brutal Edition, budete si moci zahrát o dva dny dříve, 24. října 2023. Ghostrunner 2 vychází 26. října pro PC, PlayStation 5 a Xbox Series X/S.

Reklama
Reklama

Související články

Komentáře

Nejsi přihlášený(á)

Pro psaní a hodnocení komentářů se prosím přihlas ke svému účtu nebo si jej vytvoř.

Rychlé přihlášení přes:

Google Seznam
Reklama
Reklama